AeroSim.

Moderatorzy: moderatorzy2014, moderatorzy

Awatar użytkownika
leszczuarek
Posty: 300
Rejestracja: czwartek 16 gru 2010, 18:50
Lokalizacja: Świebodzin

Post autor: leszczuarek »

Cześć
A nie prościej
http://www.goodluckbuy.com/g6-super-sim ... eixrc.html
Albo
http://www.goodluckbuy.com/wireless-9-i ... oflyl.html

Na dołączonych dvd są wszystkie symki i potrzebne programy.
Awatar użytkownika
FlyPro
Posty: 398
Rejestracja: piątek 16 mar 2012, 10:22
Lokalizacja: Sokolniki-Wieluń/Łódzkie

Post autor: FlyPro »

linki nie działają :-(
eLRS Smart, OSD+AP 1.3 i GS by Zbig & Pitlab, JETI duplex DS14, Fatshark HDO2 + RapidFIRE, Mini Talon.
( dawniej RCkopter )
Pozdrawiam Kamil
Artu

Post autor: Artu »

leszczuarek pisze:Na dołączonych dvd są wszystkie symki i potrzebne programy.
Niestety nie wszystkie. AeroSim nie ma :mrgreen:
Awatar użytkownika
ReMo
Posty: 2133
Rejestracja: środa 04 kwie 2012, 17:24
Lokalizacja: Skoczów,Bielsko

Post autor: ReMo »

Miałem go i bardzo fajna sprawa przełączasz guzior i latasz na symulatorze którym chcesz.
[b]"Tylko życie poświęcone innym, warte jest przeżycia"[/b]
Awatar użytkownika
janw23
Posty: 313
Rejestracja: sobota 09 lut 2013, 19:12
Lokalizacja: Starachowice

Post autor: janw23 »

Może jest jakiś programista w naszym gronie lub ktoś kto sie na tym zna i mógłby znaleźć folder, w którym zapisany jest czas korzystania z darmowej wersji aerosimrc i przedłużyłby go np do 10h? Ja się naszukałem lecz niestety nie znalazłem ):
Latam więc jestem.
----------------------
Bixler 1.1
BadCat
Awatar użytkownika
xq_operator
Posty: 441
Rejestracja: czwartek 05 wrz 2013, 12:10
Lokalizacja: pomorskie

Post autor: xq_operator »

janw23 pisze:Może jest jakiś programista w naszym gronie lub ktoś kto sie na tym zna i mógłby znaleźć folder, w którym zapisany jest czas korzystania z darmowej wersji aerosimrc i przedłużyłby go np do 10h? Ja się naszukałem lecz niestety nie znalazłem ):
programistów ci tu podejrzewam dostatek jednak (również publiczne) crackowanie grozi kratkami kolego.
Higher
Posty: 86
Rejestracja: piątek 15 lis 2013, 18:44
Lokalizacja: Legionowo

Post autor: Higher »

Jaką aparaturę polecilibyście do tego sima? Nie mam w tej chwili żadnej, oprócz dołączonej do biedrony V929.
Czy jest sens kupować Turnigy z HK?
A może lepiej od razu jakąś lepszą aparaturę, np. Aurora 9? Bo docelowo chciałbym jej kiedyś używać do hexy.
3 wariant to jakaś najtańsza używana apka z allegro, np. taka? http://allegro.pl/radio-35mhz-carson-in ... 02834.html
Artu

Post autor: Artu »

janw23 pisze:Może jest jakiś programista w naszym gronie lub ktoś kto sie na tym zna i mógłby znaleźć folder, w którym zapisany jest czas korzystania z darmowej wersji aerosimrc i przedłużyłby go np do 10h? Ja się naszukałem lecz niestety nie znalazłem ):
Tutaj Masz crack-a do AeroSIM RC :mrgreen:
Awatar użytkownika
Towerek
Posty: 348
Rejestracja: poniedziałek 25 mar 2013, 15:07
Lokalizacja: Łask

Post autor: Towerek »

Popieram janw23

Oczywiście chcemy tylko sprawdzic czy nam sie spodoba ten symek, aczkolwiek te 2minuty to stanowczo za mało :) Obiecujemy, że usuniemy CRACKA po 24h od momentu dodania w odpowiednie miejsce. :-D
Wyzwalacz zdalny do time laps (wszystkie aparaty) http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=10&t=35318

"Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajkach zdasz sobie sprawę, że nie wszystko da się rozwiązać przemocą"
Artu

Post autor: Artu »

A regulamin forum Czytałeś:

13. Zakaz opisywania i/lub zachęcania do łamania prawa.
Awatar użytkownika
Towerek
Posty: 348
Rejestracja: poniedziałek 25 mar 2013, 15:07
Lokalizacja: Łask

Post autor: Towerek »

Artu pisze:A regulamin forum Czytałeś:

13. Zakaz opisywania i/lub zachęcania do łamania prawa.
Sir. Yes sir
Wyzwalacz zdalny do time laps (wszystkie aparaty) http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=10&t=35318

"Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajkach zdasz sobie sprawę, że nie wszystko da się rozwiązać przemocą"
tkotkowski
Posty: 12
Rejestracja: środa 16 lip 2014, 20:18
Lokalizacja: Kutno

Post autor: tkotkowski »

mam pytanko , 9xr podłączony przez jack jack do wejście microfon - windows xp , na smart pp ustwione jest na PPM generic i wyjście mic , na ppjoy ustawiony wirtualny joystick i po uruchomieniu apki na kalibracji nie ma wogóle łączności .
Proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
jelcyn
Posty: 3417
Rejestracja: niedziela 23 sty 2011, 16:56
Lokalizacja: B-stok

Post autor: jelcyn »

Sprawdzaj czy sygnał przechodzi przez kolejne stopnie. Zaczynasz od apki, a kończysz na symulatorze. W drugą stronę nic nie leci. Skoro wpinasz w "mic" to oczywiste jest że sygnał mieści się w zakresie słyszalnym dla człowieka. Sprawdzałeś czy słychać?

Robiłem to dawno temu. Szybko nie było ale pamiętam że logicznym myśleniem szło wszystko ogarnąć.

A na problemy ze słuchem dobre będzie to ;-) http://www.sillanumsoft.org/Download/SetupVA2014.02.exe
Ostatnio zmieniony środa 20 sie 2014, 22:31 przez jelcyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kowal
Posty: 4543
Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska

Post autor: Kowal »

tkotkowski pisze:9xr podłączony przez jack...
A jak Masz podłączony jack :roll: Bo z tego co widzę na schemacie TGY9XR, to sygnał PPM jest na "zewnątrz", a "czubek" załącza zasilanie "zwarciem"...

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Artur
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...
tkotkowski
Posty: 12
Rejestracja: środa 16 lip 2014, 20:18
Lokalizacja: Kutno

Post autor: tkotkowski »

jack jest stereo , po podłączeniu apki ekran się świeci więc dochodzi sygnał , przy włączeniu VA sygnał teżdochodzi ponieważ na CH A (L) pokazuje -2,52dB
ODPOWIEDZ