Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest czwartek 15 kwie 2021, 02:53

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: czwartek 09 cze 2011, 17:20 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 01 cze 2011, 21:24
Posty: 2032
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Czy ktoś używał aparaturkę Walkera WK2801Pro z osprzętem Thomasa ?
Czy można podłączyć Thomasa po prostu pod złącze trenera ? Używam tego złącza w symulatorze i jest OK.

_________________
Świat z góry wygląda lepiej ;-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 09 cze 2011, 20:21 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 02:25
Posty: 5820
Lokalizacja: Radzionków
Thomas działa z każdą aparaturą wypuszczającą ppm, więc tutaj też nie będzie problemu. Kwestia tylko tego jak doprowadzisz zasilanie, ale to już szczegół.

_________________
pozdrawiam
Michał


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 09 cze 2011, 22:06 
Offline

Rejestracja: wtorek 27 kwie 2010, 13:40
Posty: 478
Lokalizacja: Kraków
Ale czy Walkera 2801 PRO daje PPM ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 10 cze 2011, 17:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 01 cze 2011, 21:24
Posty: 2032
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Jak albo gdzie to sprawdzić ?

_________________
Świat z góry wygląda lepiej ;-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 10 cze 2011, 17:22 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9214
Lokalizacja: Bytom
Jak ma wyjście na kabel trenera i działa z symulatorem to ma wyjcie PPM, i Thomasa możesz podpiąć pod port trenera. Tylko zasilanie dla thomasa bedziesz musiał wyprowadzić z aparatury, albo zastosować oddzielnego lipola.

_________________
Pzdr. -----MIŚ-----


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela 12 cze 2011, 08:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 01 cze 2011, 21:24
Posty: 2032
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Dzięki za info.
Zasilanie i tak chciałem zrobić osobne.
Jak tylko uruchomię Thomasa na Walkerze dam znać dla potomnych co i jak.

_________________
Świat z góry wygląda lepiej ;-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.