Polskie Forum FPV
https://rc-fpv.pl/

naza m lite upgrade na v2
https://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=45&t=24437
Strona 1 z 23

Autor:  adams00700 [ czwartek 25 gru 2014, 10:57 ]
Tytuł:  naza m lite upgrade na v2

Czy ktoś może jest w temacie aktulizacji nazy m lite na v2?? Mam problem po zainstalowaniu serwera i włączenia asystenta nazy m lite w zakładce do aktualizacji mimo wszystko wywala soft m lita a nie V2. Mam najnowszego m lite z oddzielną diodą. Prosze o pomoc jeśli ktoś zmienił już soft

Autor:  L.mArK [ czwartek 25 gru 2014, 10:58 ]
Tytuł: 

nie da się zaktualizować

Autor:  ECO400 [ czwartek 25 gru 2014, 11:02 ]
Tytuł: 

L.mArK pisze:
nie da się zaktualizować

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2302541

Autor:  Kowal [ czwartek 25 gru 2014, 11:15 ]
Tytuł: 

L.mArK pisze:
nie da się zaktualizować

NAZA-m lite to v2 upgrade :-P

Autor:  PiotrSz [ czwartek 25 gru 2014, 13:34 ]
Tytuł: 

No właśnie, sam jestem ciekawy jak działa m-lite po aktualizacji do v2

Autor:  Pieth [ czwartek 25 gru 2014, 13:44 ]
Tytuł: 

Znajomy kupił Phantoma 1 jednego z pierwszych trochę zniszczonego i niechcącego latać,
podłączyłem mu Assistenta V2 połknął co miał połknąć i lata jak marzenie.

Autor:  PiotrSz [ czwartek 25 gru 2014, 13:59 ]
Tytuł: 

Pieth, tyle że P1 nigdy fabrycznie nie miał instalowanej nazy m-lite.

Autor:  adams00700 [ czwartek 25 gru 2014, 17:26 ]
Tytuł: 

A czy ktoś po za google robił wgranie softu , bo akurat rc forum całe przeglądałem i postępuje jak na filmach z tym że naza asistant nie widzi softu od v2 , a server z softem podnosi się. A zadałem pytanie bo nigdzie indziej nie znalazłem odpowiedzi.

Autor:  Pieth [ czwartek 25 gru 2014, 18:43 ]
Tytuł: 

PiotrSz pisze:
Pieth, tyle że P1 nigdy fabrycznie nie miał instalowanej nazy m-lite.


Właśnie, to co w nim mieszka skoro Assistant lite go nie widzi a V2 tak?

Autor:  PiotrSz [ czwartek 25 gru 2014, 19:01 ]
Tytuł: 

W pierwszych P1 instalowana była naza V1 i tak się zastanawiam nad tym co mówisz o wgraniu softu od V2. Chyba że jest to P1 w wersji 1.1.1 bo tam fabrycznie była instalowana naza V2

Autor:  pawelsky [ czwartek 25 gru 2014, 20:06 ]
Tytuł: 

adams00700 pisze:
postępuje jak na filmach


Uruchamiasz jako administrator?

Autor:  adams00700 [ czwartek 25 gru 2014, 20:49 ]
Tytuł: 

tak uruchamiam jako administrator ale w asystencie mam cały czas aktualizację m lita a nie wyświetla mi się v2

Autor:  pawelsky [ czwartek 25 gru 2014, 21:27 ]
Tytuł: 

adams00700 pisze:
tak uruchamiam jako administrator ale w asystencie mam cały czas aktualizację m lita a nie wyświetla mi się v2


Nawet jak klikniesz na ten update i zrobisz refresh?

Jesli tak to sprawdz czy plik hosts nie jest read only badz chroniony przez jakis antyvirus.

Autor:  adams00700 [ niedziela 28 gru 2014, 22:04 ]
Tytuł: 

sukces naza m lite działa jako v2 :)

Autor:  ECO400 [ niedziela 28 gru 2014, 22:07 ]
Tytuł: 

wszystkie funkcje Ci działają? Możesz też ustawić okto (w lite było max hexa)?

Strona 1 z 23 Strefa czasowa UTC+1godz.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/