Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 17 maja 2022, 12:00

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
Post: środa 11 maja 2022, 18:50 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 06 wrz 2010, 09:18
Posty: 976
Lokalizacja: Warszawa
Panowie, jak Wy to robicie, że EzWifiBroadcast startuje Wam na malinie 3B+? U mnie płytka nadawcza z modelu Pi 0 W startuje elegancko, a 3B+ jedynie miga czerwona dioda. Jednocześnie na 3B+ działają wszystkie inne obrazy, a zasilanie naziemnej maliny 3B+ mam ultra stabilne.

Normalnie bym nie pytał, no ale Wy piszecie że działa, na stronie projektu piszą, że nie działa, no i u mnie nie działa. Wersja, którą próbuję to 1.6RC6.

EDIT

Na Ruby nie mam problemu, wszystko działa od strzała, na ten moment zostaję na Ruby i będę to testował.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.