[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Polskie Forum FPV • Wyświetl temat - wizard x220s brak polaczenia z radiem

Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 06 lip 2022, 07:41

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa 15 gru 2021, 20:41 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 lis 2021, 12:45
Posty: 4
Witam wszystkich...

Jestem nowy na forum... Jezeli chodzi o drony to tez... :-)
Bardzo prosze o wyrozumialosc no i o pomoc...
Szukalem wczesniej na You Tube itd. Ale niestety nie znalazlem dokladnego rozwiazania problemu.

No ale do rzeczy kupilem synowi na Gwiazdora Eachine wizard x220s radio Flysky FS-I6X.
Chcialem zaktualizowac w BETAFLIGHT system jak to wczesniej widzialem na filmie .

Niestety nie pokazali,ze trzeba wczesniej zrobic kopie w CLI...
Cos tam ustawialem. Silniki w tescie Betaflight pracuja, ale bezposrednio ; radio - dron nie dziala... Ledy tez umarly.
Bardzo, Bardzo prosze o pomoc.... syn stracil nadzieje na prezent. :shock:

Z gory dziekuje.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 15 gru 2021, 22:18 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 9587
Lokalizacja: Polska
Zacznij od skonfigurowania BF zgodnie z instrukcjami ze strony Eachine
https://www.eachine.com/Eachine-Wizard- ... p-886.html


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 15 gru 2021, 22:34 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 lis 2021, 12:45
Posty: 4
Witam kolego...
Dzięki za odpowiedź.
Ten link co przysłałeś to ogłoszenie.
Ustawień nie widzę,chyba że coś źle spojrzałem...

Wysłane z mojego Armor_3WT przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 15 gru 2021, 22:58 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 08 maja 2010, 09:43
Posty: 4548
Lokalizacja: Gliwice/Katowice
źle patrzysz, to nie żadne ogłoszenie tylko opis. zobacz downloads.

I tak z ciekawości wiesz o tym, ze tym wynalazkiem można zrobić krzywdę?

_________________
samolot max 4579/1293
coper max 1729(na 5.8)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 15 gru 2021, 23:24 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 lis 2021, 12:45
Posty: 4
Dzięki kolego
Znalazłem właśnie...

Kolego wiem,że tym można zrobić krzywdę..

Jeżeli używasz czegoś bez myślenia to prawie wszystkim można zrobić sobie i innym krzywdę...

Wysłane z mojego Armor_3WT przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 17 gru 2021, 18:18 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 9587
Lokalizacja: Polska


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 17 gru 2021, 21:37 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 lis 2021, 12:45
Posty: 4
Dzieki...
Przyda sie napewno...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.