Przeniosłem, możecie sobie offtopić ile dusza zapragnieocean_wro pisze:Uznaję, że nie ma co dalej offtopować

Moderatorzy: moderatorzy2014, moderatorzy
Przeniosłem, możecie sobie offtopić ile dusza zapragnieocean_wro pisze:Uznaję, że nie ma co dalej offtopować
Jaasne...ocean_wro pisze:Wiesz co, miałem Ci napisać, gdzie jest błąd logiczny w Twoim rozumowaniu, ale tak po ludzku normalnie mi się już nie chce.
Watek jest wydzielony mozesz sobie "offtopowac" do woli skora masz taka potrzebe. Ale juz beze mnie...ocean_wro pisze:Uznaję, że nie ma co dalej offtopować.
A ja Cie prosze zebys dyskusje prowadzil w oparciu o argumenty, a wycieczki osobiste w stylu "nie umiesz z ludzmi gadac", czy "nie potrafisz przyznac razji" sobie darowal.ocean_wro pisze:Proszę Cię jednocześnie, byś brał jednak pod uwagę, że nie jesteś nieomylny i czasem argumenty Ci się kończą.
A powinienes go potraktowac jako brak ochoty do dalszej dyskusji...ocean_wro pisze:Tak traktuję Twój ostatni post.
Powtarzanie w kolko "nie masz racji" nie czyni tego stwierdzenia bardziej prawdziwym...ocean_wro pisze:Nie masz racji
Napisalem Ci ze nie widze sensu w dalszej dyskusji, ale postanowiles jednak sie odezwac, wiec spiesze poinformowac ze sam musisz sobie odpowiedziec na pytanie "Po co?"ocean_wro pisze:a sprawa to pierdoła nie mająca nic wspólnego z tematem wątku, ale będziesz to chciał ciągnąć, aż do bólu. Po co
Post pma_ viewtopic.php?p=580827#p580827 mysle warto przywrocic do oryginalnego watku.Verid pisze:Przeniosłem, możecie sobie offtopić ile dusza zapragnie