Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest niedziela 18 lis 2018, 09:34


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Film z wakacji
Post: wtorek 21 sie 2018, 08:08 
Offline

Rejestracja: środa 15 sie 2018, 16:49
Posty: 3
Lokalizacja: Poznań
Zapraszam do obejrzenia klipu z wakacji.Moje pierwsze nagrania Dji Spark


Ostatnio zmieniony wtorek 28 sie 2018, 16:58 przez rafspark, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 25 sie 2018, 00:20 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 01 mar 2014, 14:03
Posty: 1373
Lokalizacja: Lubelskie
Te ujęcia z ziemi to smarkiem nagrywałeś?

_________________
Moje modele FPV.

Pozdrawiam
Wojtek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 27 sie 2018, 13:18 
Offline

Rejestracja: środa 17 lut 2016, 11:04
Posty: 623
na YT pod filmem jest napisane
Sprzęt:Motorola G5,DJI Spark,Panasonic G80,Zhiyun Smooth Q.
Montaż:Davinci Resolve


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 27 sie 2018, 13:48 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6625
Lokalizacja: Polska
rafspark pisze:
Zapraszam do obejrzenia klipu z wakacji

Zapraszam do zapoznania sie z
viewtopic.php?p=504712#p504712

w szczegolnosci fragmentu
Czy moge latac dronem w parku narodowym?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 27 sie 2018, 14:21 
Offline

Rejestracja: wtorek 10 mar 2015, 22:16
Posty: 132
Lokalizacja: KRK
Pomijając strefę R, warto sprawdzić cennik:
http://tpn.pl/kontakt/zalatw-sprawe/filmowanie
Kiedyś były tam jeszcze "Opłaty dodatkowe":
użycie modeli latających – opłatę podstawową podwyższa się o 10 000,00 zł
użycie motolotni – opłatę podstawową podwyższa się o 20 000,00 zł

W wielu innych parkach też są podobne cenniki.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 28 sie 2018, 13:58 
Offline

Rejestracja: środa 15 sie 2018, 16:49
Posty: 3
Lokalizacja: Poznań
Tak jak napisał tombstone, Motorola G5,DJI Spark,Panasonic G80 .W TPN nie używałem drona.Pyanie mam w takim razie czy Zakopane leży na terenie TPN?pawelsky
Według poniższej mapy nie ma przeciwwskazań żeby latać tam dronem.Będę wdzięczny za informację.
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 28 sie 2018, 14:53 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6625
Lokalizacja: Polska
rafspark pisze:
W TPN nie używałem drona.

To sie chwali. Niemniej jednak sa ze 2 ujecia ktore wygladaja jak ze Sparka, wiec dla swietego spokoju zaznaczylbym to w opisie.

rafspark pisze:
czy Zakopane leży na terenie TPN?

Nie


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 28 sie 2018, 16:28 
Offline

Rejestracja: środa 15 sie 2018, 16:49
Posty: 3
Lokalizacja: Poznań
Dzięki za odpowiedz.Niby w opisie dałem,że używany był też inny sprzęt(gimbal Zhiyun Smooth Q,Motorola Moto g5,G80).Myślisz,ze dobrze by było dopisać,że ujęcia z TPN nie były wykonywane dronem?pawelsky


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 28 sie 2018, 18:16 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6625
Lokalizacja: Polska
rafspark pisze:
Myślisz,ze dobrze by było dopisać,że ujęcia z TPN nie były wykonywane dronem?

Jesli tak bylo w istocie to nie zaszkodzi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.