Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 22 paź 2018, 02:56


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
Post: czwartek 09 sie 2018, 14:38 
Offline

Rejestracja: czwartek 23 lip 2015, 08:04
Posty: 55
Lokalizacja: Ostrów Wlkp
o tym mowilem

https://www.youtube.com/watch?v=Sz63Dh1L3Gw


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 09 sie 2018, 14:46 
Offline

Rejestracja: sobota 09 lip 2016, 17:32
Posty: 103
Zabrałem się za robotę i przeciołem kabel z rozpędu. Teraz czekam na nowy. Jak dojedzie zabiorę się dalszą naprawę.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 19 sie 2018, 22:23 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6556
Lokalizacja: Polska
A jak sie nie uda to zawsze mozesz kupic sam modul u Chinczyka
https://www.aliexpress.com/item/FrSky-T ... 50167.html


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 03 wrz 2018, 18:25 
Offline

Rejestracja: sobota 09 lip 2016, 17:32
Posty: 103
pawelsky pisze:
A jak sie nie uda to zawsze mozesz kupic sam modul u Chinczyka
https://www.aliexpress.com/item/FrSky-T ... 50167.html
Kupiłem nową płytę ale chyba jest trafiona. Czy to normalne że jest przejscie między masą a gorącą żyłą?
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180903/2d6884429609be239031e59442987331.jpg[/img]


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 03 wrz 2018, 22:32 
Offline

Rejestracja: środa 24 sie 2016, 18:30
Posty: 218
Dlaczego ma nie być, jak pewnie jest cewka wpięta do masy.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 03 wrz 2018, 23:15 
Offline

Rejestracja: sobota 09 lip 2016, 17:32
Posty: 103
Lech55 pisze:
Dlaczego ma nie być, jak pewnie jest cewka wpięta do masy.
Czyli to normalny objaw?

Edytuj posty!

Niemam siły do tego już. Zamontowałem nową płytę i zero zasiegu. Ma ktoś pomysły dlaczego?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 04 wrz 2018, 15:58 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3237
Lokalizacja: Olsztyn
daron19675, zanim zamontowałeś nową płytkę i przylutowałeś kabel antenowy do gniazda to czy przegwizdałeś miernikiem czy masz na 100% przejście między końcem kabla a gniazdem ?!

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 04 wrz 2018, 16:00 
Offline

Rejestracja: sobota 09 lip 2016, 17:32
Posty: 103
Tak, jest na 100%. Kabel jest nowy i sprawdzalem dodatkowo.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 04 wrz 2018, 16:26 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3237
Lokalizacja: Olsztyn
Antena na 100% sprawna ?

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 04 wrz 2018, 16:32 
Offline

Rejestracja: sobota 09 lip 2016, 17:32
Posty: 103
Tak, przed wymianą płyty jakiś tam zasięg był a teraz nic zero..


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 23 wrz 2018, 15:32 
Offline

Rejestracja: sobota 09 lip 2016, 17:32
Posty: 103
Temat chyba rozwiązany. Wgrałem firmware nadajnika i zaskoczyło. Dzięki wszystkim za zaangażowanie.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.