Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest piątek 16 lis 2018, 09:16


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
Post: sobota 23 cze 2018, 10:55 
Offline

Rejestracja: piątek 17 lis 2017, 09:33
Posty: 88
Lokalizacja: Jawor
grryf pisze:
Sprawdz multimetrem czy nie ma polaczenia minusa albo plusa z carbonem i wyeliminuj.


Nigdzie nie było takiego połączenia, sprawdzałem także czy przez ramę płyną prądy po odpaleniu silników.
rozebrałem go aż po pdb, pękniecie lutu na - PDB -> regiel, wszystko było zabezpieczone taśmą, nie widoczne - było przyczyną całego zamieszania.
Chyba wezmę zabezpieczę to na gorąco wkładem plastikowym.
Wczoraj spowodowało to takie anomalia że sądziłem że szlag trafił kamerkę - w trakcie lotu zaczął niszczyć się obraz aż do totalej ciemnicy.
Dobrze że byłem niedaleko, awaryjne lądowanie w zbożach.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 23 cze 2018, 12:20 
Offline

Rejestracja: wtorek 25 kwie 2017, 18:53
Posty: 96
Lokalizacja: Białystok
Niezła akcja. Nie sądziłem że pęknięcie lutu do regla tak moze sie objawić.
Powodzenia!

_________________
iFlight 281mm 7inch, T-motor 2000kV, 3s | backup Bugs3+DysF4


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.