Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest piątek 20 kwie 2018, 21:01


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Post: poniedziałek 16 kwie 2018, 19:24 
Offline

Rejestracja: środa 21 cze 2017, 19:14
Posty: 9
Lokalizacja: Polska
Apka DJI GO nie łączy się z nadajnikiem.
Dioda nadajnika ciagle swieci sie na czerwono.
Nie ma podglądu z kamery.
W apce ciagle komunikat DISCONECTED.

Czy ktoś zna przyczynę, że nie mogę się połączyć z nadajnikiem

Jeśli będziesz śmiecił na forum tym samym postem w wielu działach to dostaniesz tygodniowy urlop razem z ostrzeżeniem.
Od tematów związanych z dji jest specjalny dział a nie tam gdzie wrzuciłeś posty.


EDIT - scalenie

W instrukcji wyczytałem, że to critical error. Ale nie ma już jak to naprawić lub zresetować. CZY ktoś miał z tym styczność i wie jak to zresetować?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 16 kwie 2018, 19:47 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3126
Lokalizacja: Olsztyn
Zanim zaczniesz klepać post pod postem to przeczytaj regulamin forum bo zaraz zarobisz warna... viewtopic.php?t=8210 a szczególnie punkt 9.
Zadałeś pytanie więc poczekaj aż ktoś ci odpowie, niecierpliwość nie jest mile widziana na forum.

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 17 kwie 2018, 18:28 
Online
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 24 paź 2016, 10:53
Posty: 110
Lokalizacja: Rybnik, śląsk
A czy apka - radio, lub jak ty to określiłeś "nadajnik" łączy się z dronem? Nie widzę informacji na ten temat, jak również nie wiemy jakiego masz drona.
Wróć do swojego pierwszego postu w tym wątku i sprecyzuj pytanie.

EDIT

Tu jest naprawdę dużo ludzi z bardzo dużą wiedzą, ale z fusów nikt tu jeszcze nie wrózy.

_________________
DJI Phantom 3 Standard - sprzedany, Eachine E010, DJI Phantom 3 Professional


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 17 kwie 2018, 20:40 
Offline

Rejestracja: środa 21 cze 2017, 19:14
Posty: 9
Lokalizacja: Polska
Faktycznie masz rację,

Dron to phantom 3standard. Nadajnik/radio chyba się laczy bo mogę sterować kamera. Natomiast ciagle swieci sie czerwona lampka nadajnika i nie mam podglądu z kamery na apce w telefonie. Jest komunikat disconected i czarny ekran. Najdziwniejsze jest to, że dzień wcześniej nim latalem. Drugiego dnia nadadowalem baterie i nadajnik/radio i koniec.

Edytuj posty!!!

Problem rozwiązany!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: slimak i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.