Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest niedziela 22 wrz 2019, 22:05

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa 24 lip 2019, 13:58 
Offline

Rejestracja: środa 15 maja 2019, 09:04
Posty: 14
Lokalizacja: Gliwice
Witam. Załączone gogle po odłożeniu przestały działac.
Obraz jest czarny, nie ma żadnych zakłóceń.
Może ktoś wie, gdzie leży problem?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 24 lip 2019, 17:23 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 gru 2014, 16:42
Posty: 645
Lokalizacja: Kazimierz Dolny
czarny obraz jest raczej objawem niedziałającej kamery niż gogli, chyba, że czarny obraz jest nawet pomimo wyłączonego nadajnika

_________________
Hangar: De Stik x2.5
ZOHD Dart na sterydach vmax 200km/h
Fristajlo (w bliskich planach)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 24 lip 2019, 20:54 
Offline

Rejestracja: środa 15 maja 2019, 09:04
Posty: 14
Lokalizacja: Gliwice
Kamera działa, na innych Googlach działa.
Czarny obraz jest ciągle, nie ma już nawet szumów które były (zakłóceń obrazu) . Nie działa również wyszukiwanie kanałów, jedyne co wyświetla to ustawienia jasności itd.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 24 lip 2019, 21:24 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 7510
Lokalizacja: Polska
Pewnie wylaczyles sobie odbiornik przyciskiem na gorze...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 26 lip 2019, 05:44 
Offline

Rejestracja: środa 15 maja 2019, 09:04
Posty: 14
Lokalizacja: Gliwice
Nie jest wyłączony. Przycisk działa dobrze


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 26 lip 2019, 07:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 7510
Lokalizacja: Polska
Turystaa pisze:
Nie jest wyłączony. Przycisk działa dobrze

Na jakiej podstawie twierdzisz ze dziala dobrze skoro ani nie widzisz obrazu z odbiornika ani nie masz mozliwosci skanowania?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 27 lip 2019, 21:35 
Offline

Rejestracja: środa 15 maja 2019, 09:04
Posty: 14
Lokalizacja: Gliwice
Prawie w cale nie był używany


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 27 lip 2019, 21:38 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 7510
Lokalizacja: Polska
Turystaa pisze:
Prawie w cale nie był używany

To nie znaczy ze dziala. Co sie gdzieje gdy go uzyjesz?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 04 sie 2019, 11:22 
Offline

Rejestracja: środa 15 maja 2019, 09:04
Posty: 14
Lokalizacja: Gliwice
Nic się nie dzieje, ekran jest cały czas wyłączony.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.