Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 18 gru 2018, 17:05


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
Post: środa 04 lip 2018, 17:05 
Offline

Rejestracja: niedziela 11 wrz 2016, 15:51
Posty: 31
Lokalizacja: Gliwice
Witam.
Wiem , że ostatni post był w tamtym roku lecz chciałbym zapytać o wersję jaka mogę mieć wgraną w Phantomie 3 Standart. W About mam App 3.1.38 a w Version jest N/A . Basic Fly Safe Database 01.00.01.07. Jaka to może być wersja firmware? Często zrywa Wifi ( obraz ) i chciałbym zrobić Downgrade.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 24 wrz 2018, 21:22 
Offline

Rejestracja: sobota 22 wrz 2018, 15:42
Posty: 2
Lokalizacja: Wolsztyn
jakub.artur pisze:
downgarde to nie reset zawsze zostaje cos z upgarde to ze ci pokazuje mniejsza wersja nie znaczy ze wszystkie zmienne mam z tej wersji analizowalem to i ewidentnie zostaja zmienne z wyszej wersji nie wymazuje ich , jedyna opcja reset to bys mial pierwotna wersja oprogramowania niestety dji nie wzielo to pod uwage na dodatek wiem ze wszystkie dji maja program z data jak nie zrobisz upgrade to bedzie czesciowe wylonczenie opcji nap. gimbala lub innej , zrobione jest to po to aby mozna bylo poprawiac oprogramowanie wraz z zmieniajacymi sie przepisami w danych krajach a przepisy sa zmieniane co troche , jak oddasz do serwisu dji ze ci dron nie smiga zrobia upgarde i wsio bedzie smigac jest cios ponizej pasa ale tak to wymyslili , jest grupa djihack ktora zajmuje sie oprogramowaniem do dji zmieniaja ich ustawienia na calkiem inne i blokuja poprzez modyfikacje rozne rzeczy ale to temat dos duzy , aby wsio opisac pogogluj troche a sie moze dokopiesz do zrodel informacji oczywiscie na zagranicznych portalach.

Coś w tym jest ,zrobiłem dawngrade z 1.9.2 na 1.5.7+ , i nie działa kompas ,nie idzie skalibrować(Magnetic interference....), błąd czujnka barometrycznego , po powrocie do 1.9.2 wszysko OK


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 06 paź 2018, 20:48 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 25 lut 2017, 19:05
Posty: 36
Lokalizacja: Planeta Ziemia
Kod:
Coś w tym jest ,zrobiłem dawngrade z 1.9.2 na 1.5.7+
kolego ten + to jest oznaka ze sa zmienne z poprzedniej wersji lub zmienne co nie wystepuja w wersji nap 1.5.7 , obojentnie jaka ci wersja pokazuje a jest znak + jest to nie do konca ta wersja co powinna byc czasami mozna powtorke zrobic downgarde i zniknie plus ale nie zawsze sie to udaje , mozna pokusic sie do skutku downgarde az zniknie plus :roll: mi sie to udalo po czwartym razem


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.