Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 12 gru 2018, 22:51


Strefa czasowa UTC+1godz.


Regulamin forum


Kliknij, aby zapoznać się z regulaminem



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: AEE Toruk AP10
Post: piątek 13 kwie 2018, 06:33 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 27 mar 2018, 15:09
Posty: 91
Lokalizacja: Warszawa
Pisałem wczoraj ale nie mogę tego dziś znaleźć - mam taki problem, nie wyświetla mi się obraz podczas lotu w telefonie, nie widzę co się nagrywa na kartę w kamerce, może ktoś coś doradzi.
Z góry dziękuję

_________________
Pozdrawiam Edek

DJI Spark - AEE Toruk AP10 - QZ-S8.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 17 kwie 2018, 08:44 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 27 mar 2018, 15:09
Posty: 91
Lokalizacja: Warszawa
sp5l- pisze:
Pisałem wczoraj ale nie mogę tego dziś znaleźć - mam taki problem, nie wyświetla mi się obraz podczas lotu w telefonie, nie widzę co się nagrywa na kartę w kamerce, może ktoś coś doradzi.


Czyżby nikt się nie spotkał z podobnym problemem ?

_________________
Pozdrawiam Edek

DJI Spark - AEE Toruk AP10 - QZ-S8.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 17 kwie 2018, 09:06 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 11960
Lokalizacja: Mikoszewo
Małe szanse. AEE cieszy się bardzo złą sławą i jest generalnie unikany przez każdego kto zasięgnął języka przed zakupem.

BTW - nie pisz posta pod postem, regulamin się kłania.

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 17 kwie 2018, 09:25 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 27 mar 2018, 15:09
Posty: 91
Lokalizacja: Warszawa
Verid pisze:
Małe szanse. AEE cieszy się bardzo złą sławą i jest generalnie unikany przez każdego kto zasięgnął języka przed zakupem.

Z latania AEE jestem zadowolony - duża frajda, ale tylko ten problem, dopytywałem się w serwisie DJI ale też nic - proponują żeby rozkręcić i może coś a kabelkami od kamery - kamera i wzmacniacz sygnału się loguję do wifi ale nie przekazuję obrazu.
Verid pisze:
BTW - nie pisz posta pod postem, regulamin się kłania.

Ok postaram się pamiętać, na każdym forum trochę inne zasady, dzięki za info.

_________________
Pozdrawiam Edek

DJI Spark - AEE Toruk AP10 - QZ-S8.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 17 kwie 2018, 09:52 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 11960
Lokalizacja: Mikoszewo
sp5l- pisze:
Z latania AEE jestem zadowolony - duża frajda, ale tylko ten problem

No więc to jest właśnie główny problem z AEE - póki działa to działa. Ale jak przestanie to jesteś w czarnej wielebnej bo nikt nic nie wie - ani jak to naprawić ani skąd pobrać części zamienne.

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.