Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 17 wrz 2019, 12:09

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
Post: poniedziałek 30 paź 2017, 17:35 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 20 paź 2012, 04:53
Posty: 922
Lokalizacja: kujawsko-pomorskie
lotpawel pisze:
i jakie rezultaty jesli mozna zapytac?:D

25km z GP i biquadem i lawmate

_________________
Optic 6 (expander 12ch), eleres mod, OSD Remzibi, Fox 800, AP eleres V2, sony 600, gopro 4 sliver, pixhawk


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 31 paź 2017, 19:30 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 04 lut 2010, 09:27
Posty: 145
Lokalizacja: Warszawa
To ma też kanał audio ale z jakiegos powodu u mnie nie działa ?.
Kamera Runcam ma mikrofon , słysze gdy podłaczam bezpośrednio do TV ale sygnał nie przechodzi przez transmitter (1.2G 600mW)
Odbiornik mam sprawny " Digital display 12 Channel Receiver " ( jak FOX R02 )
Potrzeby inny odbiornik czy mam zwalony nadajnik ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 16 sty 2018, 20:51 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 09 lut 2016, 18:23
Posty: 18
Lokalizacja: Łabiszyn - kujawsko-pomorskie
Witam

Czy nie zalega może komuś taki VTX?
Zamówiłem z Ali ale sygnał tak słaby, że gubi się za 1 ścianą podczas testów w domu. Podejrzewam uwaloną końcówkę mocy (pewnie ktoś testował i odesłał z powrotem).

Gdyby ktoś miał 1 szt. bardzo chętnie bym odkupił.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 16 sty 2018, 21:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3367
Lokalizacja: Olsztyn
sqnic123 pisze:
Gdyby ktoś miał 1 szt. bardzo chętnie bym odkupił.

Daj ogłoszenie w dziale handlowym, może ktoś się znajdzie :-)

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 26 mar 2019, 18:21 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Posty: 4363
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
1. Czy zastosowanie takiego filtra ma sens :roll:

IMG_20190325_211818_m.jpg
IMG_20190325_211818_m.jpg [ 104.48 KiB | Przeglądany 455 razy ]


2. Czy taki stepdown wystarczy do zasilenia tego TXV :roll:

IMG_20190326_180644_m.jpg
IMG_20190326_180644_m.jpg [ 74.59 KiB | Przeglądany 455 razy ]

_________________
Pozdrawiam, Artur
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 28 mar 2019, 19:36 
Offline

Rejestracja: czwartek 01 sty 2015, 18:43
Posty: 339
Lokalizacja: W-wa
Co do filtra to nie wiem ale step down na pewno nie ma 1A zwłaszcza z >10V. Pytanie ile rzeczywiści potrzebujesz do tego VTX'a? Masz go już czy chcesz mieć?

_________________
Helikoptery


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 28 mar 2019, 19:39 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Posty: 4363
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
wojtekr pisze:
Pytanie ile rzeczywiści potrzebujesz do tego VTX'a?
Dobra, jutro podepnę zasilacz i pomierzę ile ssie :mrgreen:
wojtekr pisze:
Masz go już czy chcesz mieć?
Zdjęcie moje, więc mam :-P

_________________
Pozdrawiam, Artur
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 28 mar 2019, 19:43 
Offline

Rejestracja: czwartek 01 sty 2015, 18:43
Posty: 339
Lokalizacja: W-wa
Myślę, że spokojnie możesz założyć 30% tego co podają. CC BEC 20A ma około 10A, YEP podobnie. Tylko HK wypadały lepiej ale tylko te liniowe więc się nie liczą. Chociaż przy poborach <800mA może warto rozważyć?

_________________
Helikoptery


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.