Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest piątek 15 gru 2017, 05:35


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Post: niedziela 01 mar 2015, 11:13 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3064
Lokalizacja: Olsztyn
Ściągać puki się da :)
http://www.spidersweb.pl/2015/02/perfec ... darmo.html

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 11:16 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Posty: 4111
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
"Uwaga – obsługiwane są tylko systemy w wersji 64-bitowej." :-P

_________________
Pozdrawiam, Artur
Mam DJI PH1... oraz PH3 Professional... Przepraszam :oops:
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 12:42 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3064
Lokalizacja: Olsztyn
Wam też plik ściąga się jak krew z nosa ?

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 12:44 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Posty: 4111
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
Wszyscy sie rzucili do ściągania i pewnie serwer nie wyrabia :mrgreen:

_________________
Pozdrawiam, Artur
Mam DJI PH1... oraz PH3 Professional... Przepraszam :oops:
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 12:58 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 08 cze 2012, 05:07
Posty: 184
Lokalizacja: Kielce
Dzięki za informację. Dość ciekawa pozycja, jako uzupełnienie lightroom'a i to za free.

_________________
http://www.projektsupra.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 15:06 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 7371
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Piękne dzięki, zobaczę co to warte :-) U mnie będzie to plugin do photoshopa i lightrooma.
Editt:
Poleciało dosyć szybko ok 5min. Zaraz będę testował :-)

_________________
Mój kanał na YT


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 16:58 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 05 lut 2012, 20:14
Posty: 511
Lokalizacja: Radom
Adrián pisze:
Poleciało dosyć szybko ok 5min. Zaraz będę testował :-)


:shock: mi leci srednio 5kB/s ponad 20h ściągania :evil:

_________________
---------------
BLACK SW 1900, osd/ap Zbig&Pitlab, fox 800, sony 600tvl, sony action, 9xr+Rangelink, FS Base, archos 705, biqad. max 12000m/1000m.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 17:13 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 7371
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Wow to strasznie wolno :-\
Editt:
Dziwne, nie mam jakiegoś szybkiego łącza, zaledwie 12-15 Mbps

_________________
Mój kanał na YT


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 20:31 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3064
Lokalizacja: Olsztyn
No u mnie na łączu 60MB zasysa 7kb/s
Może ktoś wystawi na jakimś dropboxie ?

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 20:36 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Posty: 4111
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
"Aby pobrać darmową wersję programu, wystarczy udać się na promocyjną stronę OnOne, podać swoje imię i nazwisko, adres e-mail i kraj.
Po kliknięciu przycisku „Get it now” pojawi się klucz licencyjny upoważniający do używania programu na dwóch komputerach."

Więc raczej nie za bardzo można go "rozsyłać" :roll:

_________________
Pozdrawiam, Artur
Mam DJI PH1... oraz PH3 Professional... Przepraszam :oops:
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 20:53 
Offline

Rejestracja: sobota 18 sie 2012, 10:06
Posty: 1346
Lokalizacja: Breslau
Kowal pisze:
Więc raczej nie za bardzo można go "rozsyłać"
Poczemu? exe jest ten sam, a żeby działał to każdy się loguje i klucz ma swój.

_________________
bo latać to cza umić ;) - więc ciągle się uczę.
SkyWalker X-6 FPV - 2Fat2Fly, SkyWalker 1900 FPV Z&P, Mini SkyWalker eleres AP, Mini Talon FPV Z&P
BadCat FPV - KFC32FTB


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 20:57 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 05 lut 2012, 20:14
Posty: 511
Lokalizacja: Radom
PiotrSz pisze:
No u mnie na łączu 60MB zasysa 7kb/s
Może ktoś wystawi na jakimś dropboxie ?



dobry pomysł.. u mnie raz jest 0kB/s po chwili 3kB/s szacowany czas do końca ściągania to : "?" ;-)

_________________
---------------
BLACK SW 1900, osd/ap Zbig&Pitlab, fox 800, sony 600tvl, sony action, 9xr+Rangelink, FS Base, archos 705, biqad. max 12000m/1000m.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 21:11 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 5514
Lokalizacja: Polska
Uzyjcie sobie jakiegos Download Managera. Pojedyncza sesja faktycznie idzie wolno. Gdy DM odpali kilka sesji jednoczesnie idzie blyskiem.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 mar 2015, 21:29 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 05 lut 2012, 20:14
Posty: 511
Lokalizacja: Radom
pawelsky pisze:
Uzyjcie sobie jakiegos Download Managera. Pojedyncza sesja faktycznie idzie wolno. Gdy DM odpali kilka sesji jednoczesnie idzie blyskiem.



że też sam na to nie wpadłem. 3 minuty i jest na dysku. DZIĘKI!

_________________
---------------
BLACK SW 1900, osd/ap Zbig&Pitlab, fox 800, sony 600tvl, sony action, 9xr+Rangelink, FS Base, archos 705, biqad. max 12000m/1000m.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 02 mar 2015, 09:17 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 gru 2014, 19:31
Posty: 273
Lokalizacja: Chełm
Z rana chyba Ameryka śpi bo transfery ponad 1 MB/s a wczoraj wieczorem 2-3kB/s bez DM. Dzięki za cynk, zobaczymy co Matt Kloskowski poleca ;) Może to być ciekawy dodatek do LR.

_________________
Latak 1(RCX250), Latak 2(LT210), Latak3(RCX175),Hubsan107L, v636
Pzdr.,Michał


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.