Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 22 lut 2017, 04:54


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Post: piątek 04 sty 2013, 21:03 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 16 gru 2010, 18:50
Posty: 300
Lokalizacja: Świebodzin
Cześć
A nie prościej
http://www.goodluckbuy.com/g6-super-sim ... eixrc.html
Albo
http://www.goodluckbuy.com/wireless-9-i ... oflyl.html

Na dołączonych dvd są wszystkie symki i potrzebne programy.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 04 sty 2013, 21:18 
Offline

Rejestracja: piątek 16 mar 2012, 10:22
Posty: 244
Lokalizacja: Sokolniki/Niemcy
linki nie działają :-(


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 04 sty 2013, 21:32 
leszczuarek pisze:
Na dołączonych dvd są wszystkie symki i potrzebne programy.

Niestety nie wszystkie. AeroSim nie ma :mrgreen:


Na górę
  
 
 Tytuł:
Post: piątek 04 sty 2013, 21:32 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 04 kwie 2012, 17:24
Posty: 2079
Lokalizacja: Skoczów,Bielsko
Miałem go i bardzo fajna sprawa przełączasz guzior i latasz na symulatorze którym chcesz.

_________________
[b]"Tylko życie poświęcone innym, warte jest przeżycia"[/b]


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek 21 paź 2013, 18:14 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 09 lut 2013, 19:12
Posty: 313
Lokalizacja: Starachowice
Może jest jakiś programista w naszym gronie lub ktoś kto sie na tym zna i mógłby znaleźć folder, w którym zapisany jest czas korzystania z darmowej wersji aerosimrc i przedłużyłby go np do 10h? Ja się naszukałem lecz niestety nie znalazłem ):

_________________
Latam więc jestem.
----------------------
Bixler 1.1
BadCat


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 05 gru 2013, 01:24 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 05 wrz 2013, 12:10
Posty: 440
Lokalizacja: pomorskie
janw23 pisze:
Może jest jakiś programista w naszym gronie lub ktoś kto sie na tym zna i mógłby znaleźć folder, w którym zapisany jest czas korzystania z darmowej wersji aerosimrc i przedłużyłby go np do 10h? Ja się naszukałem lecz niestety nie znalazłem ):


programistów ci tu podejrzewam dostatek jednak (również publiczne) crackowanie grozi kratkami kolego.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 05 gru 2013, 11:25 
Offline

Rejestracja: piątek 15 lis 2013, 18:44
Posty: 79
Lokalizacja: Legionowo
Jaką aparaturę polecilibyście do tego sima? Nie mam w tej chwili żadnej, oprócz dołączonej do biedrony V929.
Czy jest sens kupować Turnigy z HK?
A może lepiej od razu jakąś lepszą aparaturę, np. Aurora 9? Bo docelowo chciałbym jej kiedyś używać do hexy.
3 wariant to jakaś najtańsza używana apka z allegro, np. taka? http://allegro.pl/radio-35mhz-carson-in ... 02834.html


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 05 gru 2013, 11:53 
janw23 pisze:
Może jest jakiś programista w naszym gronie lub ktoś kto sie na tym zna i mógłby znaleźć folder, w którym zapisany jest czas korzystania z darmowej wersji aerosimrc i przedłużyłby go np do 10h? Ja się naszukałem lecz niestety nie znalazłem ):

Tutaj Masz crack-a do AeroSIM RC :mrgreen:


Na górę
  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 05 gru 2013, 14:41 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 25 mar 2013, 15:07
Posty: 341
Lokalizacja: Łask
Popieram janw23

Oczywiście chcemy tylko sprawdzic czy nam sie spodoba ten symek, aczkolwiek te 2minuty to stanowczo za mało :) Obiecujemy, że usuniemy CRACKA po 24h od momentu dodania w odpowiednie miejsce. :-D

_________________
Wyzwalacz zdalny do time laps (wszystkie aparaty) viewtopic.php?f=10&t=35318

"Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajkach zdasz sobie sprawę, że nie wszystko da się rozwiązać przemocą"


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 05 gru 2013, 14:51 
A regulamin forum Czytałeś:

13. Zakaz opisywania i/lub zachęcania do łamania prawa.


Na górę
  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 05 gru 2013, 14:55 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 25 mar 2013, 15:07
Posty: 341
Lokalizacja: Łask
Artu pisze:
A regulamin forum Czytałeś:

13. Zakaz opisywania i/lub zachęcania do łamania prawa.


Sir. Yes sir

_________________
Wyzwalacz zdalny do time laps (wszystkie aparaty) viewtopic.php?f=10&t=35318

"Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajkach zdasz sobie sprawę, że nie wszystko da się rozwiązać przemocą"


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 20 sie 2014, 21:54 
Offline

Rejestracja: środa 16 lip 2014, 20:18
Posty: 12
Lokalizacja: Kutno
mam pytanko , 9xr podłączony przez jack jack do wejście microfon - windows xp , na smart pp ustwione jest na PPM generic i wyjście mic , na ppjoy ustawiony wirtualny joystick i po uruchomieniu apki na kalibracji nie ma wogóle łączności .
Proszę o pomoc.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 20 sie 2014, 22:20 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 23 sty 2011, 16:56
Posty: 3391
Lokalizacja: B-stok
Sprawdzaj czy sygnał przechodzi przez kolejne stopnie. Zaczynasz od apki, a kończysz na symulatorze. W drugą stronę nic nie leci. Skoro wpinasz w "mic" to oczywiste jest że sygnał mieści się w zakresie słyszalnym dla człowieka. Sprawdzałeś czy słychać?

Robiłem to dawno temu. Szybko nie było ale pamiętam że logicznym myśleniem szło wszystko ogarnąć.

A na problemy ze słuchem dobre będzie to ;-) http://www.sillanumsoft.org/Download/SetupVA2014.02.exe


Ostatnio zmieniony środa 20 sie 2014, 22:31 przez jelcyn, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 20 sie 2014, 22:25 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Posty: 3742
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
tkotkowski pisze:
9xr podłączony przez jack...

A jak Masz podłączony jack :roll: Bo z tego co widzę na schemacie TGY9XR, to sygnał PPM jest na "zewnątrz", a "czubek" załącza zasilanie "zwarciem"...

Obrazek Obrazek

_________________
Pozdrawiam, Artur
Mam DJI PhantomONE... Przepraszam :oops:
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 21 sie 2014, 17:06 
Offline

Rejestracja: środa 16 lip 2014, 20:18
Posty: 12
Lokalizacja: Kutno
jack jest stereo , po podłączeniu apki ekran się świeci więc dochodzi sygnał , przy włączeniu VA sygnał teżdochodzi ponieważ na CH A (L) pokazuje -2,52dB


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.