Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 13 gru 2017, 21:47


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Post: wtorek 30 cze 2015, 22:01 
Offline

Rejestracja: środa 17 cze 2015, 08:01
Posty: 31
Lokalizacja: Gdańsk
Witam.

Może mi Ktoś podpowiedziej jak zrobić taki efekt, który na tym filmiku jest w 1.07 min?

Tak jak ten koleś na rowerze jedzie i pozostawia po sobie ślad...


_________________
Xiaomi Yi Action Camera


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 30 cze 2015, 22:40 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 30 kwie 2015, 15:31
Posty: 114
Lokalizacja: Zabrze
Adobe After Effects - Freeze Frame Sequence

https://www.youtube.com/watch?v=NlMSh254Jlk


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 30 cze 2015, 22:47 
Offline

Rejestracja: środa 17 cze 2015, 21:36
Posty: 159
Lokalizacja: Pyongyang, CO
A w AP nie ma niczego podobnego do Frame Freeze ??

_________________
SYMA X5C, White Sheep 480, Sbach 342, Hyperbipe 800, Spitfire MKIIB, AMBeR III Reborn, DeltaRAY, Tarot TL250A RoboCat 270
Pozdrawiam
RobUK


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 01 lip 2015, 18:37 
Offline

Rejestracja: środa 17 cze 2015, 08:01
Posty: 31
Lokalizacja: Gdańsk
blubencjusz, Dzięki za ODP
AE to fajne narzędzie ale ciężko je ogarnąć i myślałem iż przy pomocy AP da się coś takiego osiągnąć...

_________________
Xiaomi Yi Action Camera


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 01 lip 2015, 23:12 
Offline

Rejestracja: środa 17 cze 2015, 21:36
Posty: 159
Lokalizacja: Pyongyang, CO
Wszystko się da ... tylko kosztem czasu :)
Ale jeśli masz AE to powinieneś spróbować, jest zdecydowanie... bardzo dobry a przykłady bardzo ciekawych efektów i tutki sa tu:
www.videocopilot.net

_________________
SYMA X5C, White Sheep 480, Sbach 342, Hyperbipe 800, Spitfire MKIIB, AMBeR III Reborn, DeltaRAY, Tarot TL250A RoboCat 270
Pozdrawiam
RobUK


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 08 lip 2015, 06:57 
Offline

Rejestracja: środa 17 cze 2015, 08:01
Posty: 31
Lokalizacja: Gdańsk
Mam jeszcze pytanie w któJrym pluginie znajdę effect gradient ?

_________________
Xiaomi Yi Action Camera


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 08 lip 2015, 21:21 
Offline

Rejestracja: środa 17 cze 2015, 21:36
Posty: 159
Lokalizacja: Pyongyang, CO
ALe w jakim programie ?
Jeśli chodzi ci o AE to nie gradient się tam nazywa tylko RAMP .... czy jakoś tak
aż musiałem sprawdzić :)
Gradient ramp to się nazywa :)

_________________
SYMA X5C, White Sheep 480, Sbach 342, Hyperbipe 800, Spitfire MKIIB, AMBeR III Reborn, DeltaRAY, Tarot TL250A RoboCat 270
Pozdrawiam
RobUK


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.