Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest piątek 21 wrz 2018, 05:43


Strefa czasowa UTC+1godz.


Regulamin forum


Kliknij, aby zapoznać się z regulaminem



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa 18 kwie 2018, 22:09 
Offline

Rejestracja: sobota 13 sie 2016, 16:56
Posty: 61
Lokalizacja: Zielona Góra
Panowie mam problem, mianowicie quad w ogóle nie przechodzi w failsafe. Ustawione mam tylko stage 1, kanał z arm na set 1000 czyli rozbrojenie. Stage2 wyłączone. Apka 9xpro, odbiornik xrs.
Po wyłączeniu zasilania apki zero reakcji, odbiornik miga na czerwono a quad pozostaje w ustawieniach poprzednich. Dlaczego?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 19 kwie 2018, 06:46 
Offline

Rejestracja: środa 02 mar 2016, 14:08
Posty: 110
Lokalizacja: Kraków
Odbiornik zwykle miga jak nie jest włączona apka :)
Pytanie - co Ci się świeci na FC ;).
Odkręć śmigła i przetestuj na quadzie uruchomionym np w trybe acro. /wyłącz apkę/.
Czasem trzeba jeszcze skonfigurować FS na apce.

_________________
SUPRA, Inferno 2550kv, DYSf4PROv2, Unify pro race hv
SUPRA, F40IIPro 2600kV, BF3,Unify pro race hv


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.