Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest sobota 21 kwie 2018, 00:43


Strefa czasowa UTC+1godz.


Regulamin forum


Kliknij, aby zapoznać się z regulaminem



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: niedziela 24 wrz 2017, 18:44 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 30 sty 2017, 17:34
Posty: 2
Czy do tego modelu mogłbym dokupic GPS ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 24 wrz 2017, 20:20 
Offline

Rejestracja: niedziela 21 lut 2016, 18:52
Posty: 63
Lokalizacja: Poznań
Pierwsze pytanie jest takie czy masz odpowiednie wejście do GPS w kontrolerze.
Jeśli jest to myśle że można je bez problemu wykorzystać ale nie daje głowy, trzeba sprawdzić czy oprogramowanie go wykryje.

PS.
Kolejna próba oferty handlowej poza miejscem do tego wyznaczonym zostanie nagrodzona

_________________
Mój zestaw:
-ArduPilot 2.6
-Rama Tarot f450
-Emax MT2213-935KV
-ESC SimonK 30A
-FlySky FS-i6


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.