Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest sobota 21 kwie 2018, 00:55


Strefa czasowa UTC+1godz.


Regulamin forum


Kliknij, aby zapoznać się z regulaminem



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
Post: niedziela 05 lut 2017, 19:30 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 30 paź 2016, 09:19
Posty: 34
Lokalizacja: Łódź
No ale fotek osd brak.

_________________
>>> [Qav-r 220 + emax rs2205 + Omnibus F3 AIO OSD FPV] [Qav-r 220 + emax rs2205s + sp racing f3 VLOS] [RR210 + emax 2306 + Omnibus F3 AIO VLOS] <<<
https://www.youtube.com/user/arielcpu/videos


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 05 lut 2017, 20:30 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 16 paź 2015, 16:48
Posty: 2179
Lokalizacja: Wejherowo
A co mam Ci focić?:)
Tam żadnych właściwie informacji nie ma. Oprócz horyzontu i trybu.

_________________
Moje zabawki: Syma X5SW ORANGE + TX MOD | Syma X8C MODDED | DJI F450 NaZa-GULL - RIP. | TBS Discovery NAZA-GuLL | DJI Phantom 3 ADV - SPRZEDANY | DJI Phantom 4 PRO
WWW/BLOG: www.matulekpl.com | Kanał YouTube: Youtube | Foto: Flickr


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 05 lut 2017, 23:43 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 30 paź 2016, 09:19
Posty: 34
Lokalizacja: Łódź
Myślałem że coś pomodziłeś, vbat np i będzie na osd. :-/
Wątek jest właśnie do tego stworzony ale coś Ci ciężko idzie dzielenie się informacjami. :mrgreen:

Zrobiłem, umieściłem, już działa to w zasadzie wszystko co napisałeś, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. :oops:

_________________
>>> [Qav-r 220 + emax rs2205 + Omnibus F3 AIO OSD FPV] [Qav-r 220 + emax rs2205s + sp racing f3 VLOS] [RR210 + emax 2306 + Omnibus F3 AIO VLOS] <<<
https://www.youtube.com/user/arielcpu/videos


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 06 lut 2017, 01:45 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 16 paź 2015, 16:48
Posty: 2179
Lokalizacja: Wejherowo
Ale ja nic szczególnego nie zrobiłem:) nawet jednego lotu tym nie odbyłem bo co chwila coś nie działa:)


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

_________________
Moje zabawki: Syma X5SW ORANGE + TX MOD | Syma X8C MODDED | DJI F450 NaZa-GULL - RIP. | TBS Discovery NAZA-GuLL | DJI Phantom 3 ADV - SPRZEDANY | DJI Phantom 4 PRO
WWW/BLOG: www.matulekpl.com | Kanał YouTube: Youtube | Foto: Flickr


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 07 lut 2017, 10:21 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 28 sty 2016, 14:19
Posty: 201
Lokalizacja: polska
a sprubójcie :
minimum throtle - 1075

ja uzbrajam za pomocą przełącznika ( modes - arm ) , i zaczynają się kręcić


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 07 lut 2017, 19:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 16 paź 2015, 16:48
Posty: 2179
Lokalizacja: Wejherowo
gebe14 pisze:
a sprubójcie :
minimum throtle - 1075

ja uzbrajam za pomocą przełącznika ( modes - arm ) , i zaczynają się kręcić

Ale do czego to się odnosi?:)
Bo jeżeli do mnie to mi już dawno działa:)


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

_________________
Moje zabawki: Syma X5SW ORANGE + TX MOD | Syma X8C MODDED | DJI F450 NaZa-GULL - RIP. | TBS Discovery NAZA-GuLL | DJI Phantom 3 ADV - SPRZEDANY | DJI Phantom 4 PRO
WWW/BLOG: www.matulekpl.com | Kanał YouTube: Youtube | Foto: Flickr


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 21 paź 2017, 19:08 
Offline

Rejestracja: czwartek 20 lip 2017, 10:00
Posty: 1
Lokalizacja: Gdańsk
Witam podłacze się do tematu , mam Eachine Falcon 210 nie PRO , wszystko ładnie smiga wgrałem do ESC soft BLHELI w najnowszej wersji , sam esc działa pięknie , zdecydowanie lepiej niż na oryginalnym sofcie , ale pojawił się problem od czasu jak wgrałem do esc soft BlHeli nie działają poprawnie tylne światła wyświetlają co chcą, nie jest to wina samego paska ledowego ani PDB bo podmieniałem od kolegi , problem jest w ESC i firmware. Na pdb zamontowany jest układ który bierze ze sterownika esc sygnały i według nich wyświetla kolory na tylnym pasku, po zmianie softu esc na BlHeli swiatla wariuja , jak tylko podepne esc z oryginalnym softem to tylne oswietlenie działa poprawnie , ma ktoś patent jak zaadaptować oryginalny pasek Eachine tak żeby go podpiąć bezpośrednio pod kontroler lotu ?? zmieniał ktos soft w ESC na BlHeli i tez ma taki problem ze swiatłami ?? Sprawdzalem na 2 kontrolerach lotu NAZE i teraz F3 SP Racing deluxe , do obu wgrywalem chyba wszystkie mozliwe oprogramowania , Betaflight, cleanflight , inav itd. we wszystkich wersjach od najnizeszej do najwyzszej i nic sie nie zmienilo. Ewidentnie soft ESC z BlHeli na pokładzie nie chce działać z oryginalnym paskiem led Eachine.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.