Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest czwartek 18 paź 2018, 00:10


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: niedziela 28 sty 2018, 11:51 
Offline

Rejestracja: wtorek 16 sty 2018, 19:38
Posty: 6
Lokalizacja: Ruda Śląska
Cześć. W dniu wczorajszym to mojego turnigy 9x wgrałem nowy soft er9x w wersji 821. Wszystko działa elegancko oprócz tego, że ... transmiter nie łączy się z receiverem na dronie. Ten drugi cały czas miga informując o braku połączenia. Znowu jeśli chcę kliknąć bind range test z tyłu aparatury to nie zaświeca się nawet dioda. Nie wiem czy to problem z zasilaniem, czy może coś innego jest nie tak, a może er9x nie obsługuje tego transmitera? Poczytałem trochę na internecie i zmiana polaryzacji w ustawieniach aparatury nic nie daje. Ponoć trzeba wykonać jakiegoś "moda" w aparaturze, aby zaczęło banglać, aczkolwiek nie znalazłem informacji o jaki mod chodzi.
Czy ktoś wie co mogło pójść nie tak?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 29 sty 2018, 18:32 
Offline

Rejestracja: środa 09 lis 2011, 10:22
Posty: 151
Lokalizacja: Warszawa
Ja muszę mieć w Model setup-Protokol-Polarity ustewione na NEG.

_________________
starszy


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.