Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest niedziela 31 maja 2020, 04:39

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: wtorek 01 maja 2018, 12:28 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 21 cze 2015, 21:38
Posty: 64
Lokalizacja: Narvik
Witam jak w temacie , kupiłem płytkę HDMI Output 54, po zamontowaniu przy starej aktualizacji 1,8 było ok , tylko komunikat miałem żeby zaktualizować , więc to zrobiłem po aktualizacji wszystko działa , połączenie z dronem jest mogę starować kamerą mogę ruszać , ale w apce pisze że nie ma połączenia i nie ma wizji , podłączyłem starą płytke i dalej to samo, może ktoś mi powie jak cofnąć aktualizację .
Obrazek


Obrazek

_________________
Speed Racer QAV250, Turnigy TGY9x Fr SKY XJT, Hubsan , 650 w budowie , Phantom2, Phantom 4


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 01 maja 2018, 14:06 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8313
Lokalizacja: Polska
Upewnij sie ze prawidlowo i dokladnie wpiales tasme do nowego modulu ( mozesz na wszelki wypadek przemyc styki spirytusem jesli dotykales ich palcami).


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 06 maja 2018, 14:45 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 21 cze 2015, 21:38
Posty: 64
Lokalizacja: Narvik
Witam zrobiłem kilka razy restart drona i aparatury i działa :)

_________________
Speed Racer QAV250, Turnigy TGY9x Fr SKY XJT, Hubsan , 650 w budowie , Phantom2, Phantom 4


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 07 maja 2020, 05:11 
Offline

Rejestracja: sobota 02 lis 2019, 06:18
Posty: 2
Lokalizacja: Bełchatów
Witam wczoraj chciałem zaktualizować swojego P4 nie udało sie pojawił się taki komunikat

Obrazek

A następne na tablecie wyskoczyło mi takie coś

Obrazek

Wie ktoś o co może mu chodzić? po restarcie komunikaty znikneły tylko czujniki się swiecą na czerwono ale jak wyjde na dwór to się normuje wszystko jak można przeprowadzić tą aktualizację aby się powiodła? Można z tym bezpiecznie latać ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 07 maja 2020, 06:50 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 10:00
Posty: 2989
Lokalizacja: Kartuzy
Może spróbuj zrobić kalibrację czujników?

_________________
pozdrawiam
Krzysztof
http://www.fly.kartuzy.com.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 07 maja 2020, 10:31 
Offline

Rejestracja: sobota 02 lis 2019, 06:18
Posty: 2
Lokalizacja: Bełchatów
Taki mam plan tylko nie wiem co z tą aktualizacja czemu wywalił błąd. Jak mogę sprawdzić aktualna wersję oprogramowania? W aplikacji pojawiła się informacja o nowej aktualizacji ale tylko kontrolera więc zrobiłem i nie ma więcej informacji o aktualizacjach.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.