Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 29 wrz 2020, 15:49

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Post: wtorek 22 paź 2019, 09:24 
Offline

Rejestracja: niedziela 14 sie 2016, 09:40
Posty: 2
Lokalizacja: Kcynia
Witam potrzebuje pomocy z programowaniem esc https://m.banggood.com/pl/Anniversary-S ... 40982.html Potrzebuje inf jaki jest procesor i jak podłączyć programator.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 22 paź 2019, 14:03 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 gru 2014, 16:42
Posty: 685
Lokalizacja: Kazimierz Dolny
Nie do końca chyba rozumiem pytanie ale te esc najłatwiej ustawić używając fc z betaflight i blheli_32 suite

_________________
Hangar: De Stik x2.5
ZOHD Dart na sterydach vmax 200km/h
Fristajlo (w bliskich planach)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 23 paź 2019, 08:19 
Offline

Rejestracja: niedziela 14 sie 2016, 09:40
Posty: 2
Lokalizacja: Kcynia
A może kolega opisać podłączenie i ustawienie w blheli_32 suite?
ESC współpracuje z FC pixhawk 2.4.8


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 23 paź 2019, 13:59 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3507
Lokalizacja: Olsztyn
xxxdavidxxx18@wp.pl, programowania tego esc przez pixhawka nie ogarniesz. Potrzebujesz kontroler lotu z betaflight w wersji która obsługuje tryb passthru który umożliwi podłączanie się blheli_32 suite z esc.

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 23 paź 2019, 20:03 
Offline

Rejestracja: wtorek 18 kwie 2017, 08:27
Posty: 74
Lokalizacja: Wielkopolska.
BLheli 32 programujesz za pomocą Pixhawka - sprawdzone - Pixhawk Cube + T-Motor F45A - normalnie wszedłem do konfiguracji przez suit.

http://ardupilot.org/copter/docs/common-dshot.html - nawet na stronie ardupilota jest co i jak.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 24 paź 2019, 05:58 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3507
Lokalizacja: Olsztyn
A to przepraszam za wprowadzenie w błąd, dawno nie miałem pixhawka na stole i nie wiedziałem że mu takie ficzery dodali do softu...

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 25 lis 2019, 10:50 
Offline

Rejestracja: środa 01 maja 2019, 14:08
Posty: 60
Lokalizacja: Częstochowa
Mam ten sam problem. Pixhawk z logiem Radiolinka i nie mogę się dostać do Racerstar Metal przez BLHeli32 Suite, a próbowałem przez MAIN OUT i AUX OUT i aplikacja niczego nie wykrywa.
Ktoś rozwiązał ten problem?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.