Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 11 gru 2017, 08:38


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 456 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31
Autor Wiadomość
Post: piątek 16 cze 2017, 11:56 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 28 kwie 2016, 14:24
Posty: 43
EMAX z softem blheli gdy był stary cleanflight nie potrzebowałem nic grzebać w esc. Od czasu aktualizacji przy oneshot silniki na Max się kręcą a w PWM jest ok [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170616/485bed781cb93d2d59db20a580025fc8.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170616/1d724f7f28e1d0131cc9b514efefd81d.jpg[/img]

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 16 cze 2017, 12:38 
Offline

Rejestracja: sobota 19 sty 2013, 10:25
Posty: 1085
Lokalizacja: Cieszyn
No skoro soft jest blheli to po co Ci ten dynks, przecież esc można konfigurować przez FC.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 16 cze 2017, 16:33 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 28 kwie 2016, 14:24
Posty: 43
Próbowałem i za każdym razem coś jest z esc nr1 jakiś błąd.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 16 cze 2017, 17:44 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3061
Lokalizacja: Olsztyn
gradowski68, a podłączyłeś zasilanie do ESC ? Najlepiej z baterii przez anty smoker :-) Bez zasilania regulatora nic nie zrobisz i bezie Ci błąd wyskakiwał.

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 17 cze 2017, 15:15 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 28 kwie 2016, 14:24
Posty: 43
Tak mam je spiente na PCB i dołączone wszystkie czerwone kable idące do fc.zmienialem kolejność podłączenia i nic to nie daje.
Obrazek

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 17 cze 2017, 17:23 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3061
Lokalizacja: Olsztyn
gradowski68 pisze:
Tak mam je spiente na PCB i dołączone wszystkie czerwone kable idące do fc.zmienialem kolejność podłączenia i nic to nie daje.

Po pierwsze zamiast tagu img zacznij używać thumb żeby zdjęcia pojawiały się.
Po drugie ja nie pytam jak masz spięte regle tylko czy zasilasz, czytaj ze zrozumieniem i odpowiadaj na pytania to wszystkim będzie łatwiej :-)

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 456 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.