Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest piątek 22 cze 2018, 00:43


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa 14 paź 2015, 19:23 
Offline

Rejestracja: piątek 31 lip 2015, 20:09
Posty: 267
Witam. Skończyłem konfigurację openpilot (silniki apka gyro itd poza PIDowaniem). Odbiornik jest sparowany z apką. Teraz chciałem skonfigurować regulatory z aparaturą. Robię wszystko zgodnie z instrukcją jednak problem pojawia się już na początku. Kiedy przepustnica jest w maxymalnie górnym położeniu po włączeniu quadro regle nie wydają odpowiednich dźwięków. (konkretnie wydają dźwięki tylko charakterystyczne dla włączenia sprzętu.) Nie wiem co poszło nie tak ale mam wątpiliwości czy jeden z regli (prawy górny jest "zdrowy") Po włączeniu wydaje 2 dźwięki więcej OTO FILM https://www.youtube.com/watch?v=JFnAdqzYKBQ

Regulatory ABC power 30A
Odbiornik fs-i6
Aparatura Flysky

Proszę o jakieś rady/wskazówki co jest nie tak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.