Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest sobota 22 wrz 2018, 01:03


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa 06 gru 2017, 19:06 
Offline

Rejestracja: czwartek 13 sie 2015, 16:49
Posty: 15
Cześć, zbudowałem sobie małego drona do fpv, sam dronik fajnie latał ale po zamontowaniu fpv chyba coś zepsułem bo po podłączeniu lipola jeden z silników od razu zaczyna się kręcić na średnich obrotach. Wszystkie ustawienia w cleanflight wyglądają dobrze. Dron oparty na naze32 brush 6DOF i silnikach szczotkowych 8,5x20mm. Generalnie to pierwszy dron którego sam zbudowałem więc proszę o wyrozumiałość. Będę wdzięczny za odpowiedź !!!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 16 sty 2018, 12:06 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 29 sty 2016, 10:47
Posty: 490
Lokalizacja: Pomorskie
Część :) Może coś w kanałach masz namieszane ? Ja tak miałem jak uczyłem się ustawiać rssi i namieszałem w kanałach.

_________________
Obecnie: Syma x8c, DJI Phantom 3 Standard
Kanał na YT
Poradnik Syma x8 :) => klik
Loty Syma x8 :) => klik
Loty DJI Phantom 3 :) => klik


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.