Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 20 sie 2019, 13:27


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa 05 cze 2019, 20:41 
Offline

Rejestracja: sobota 04 gru 2010, 21:19
Posty: 1039
Lokalizacja: Toruń
Czy w logu można znaleźć, że proces Autotune się zakończył poprawnie? Nie znalazłem w wiki...
Czy jeśli nie zakończył się, a wylądujemy, rozbroimy, wyłączymy Autotune i odepniemy zasilanie, to zapiszą się PIDy z tego momentu, nawet jeśli proces Autotune się nie zakończył, czy nie zmienią się jeśli Autotune się nie zakończyło?

Edit: Czy to, że wykres Autotune się urywa oznacza, że zakończył proces około 8 minuty?? Jeśli tak, to bardzo dziwne, bo czekaliśmy cały czas aby przestał się majtać w osi Yaw i nie mogliśmy się doczekać. Lądowaliśmy z przeświadczeniem, że nie skończył autotuningu.


tune.jpg
tune.jpg [ 183.65 KiB | Przeglądany 381 razy ]

_________________
Modelarstwo lotnicze Toruń
Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.