Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 18 lip 2018, 04:08


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: piątek 02 lut 2018, 10:48 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 12 lis 2012, 00:06
Posty: 8
Lokalizacja: Starachowice
Witam wszystkich serdecznie .
Kończę projekt quqdrocoptera na ramie reptile 500 z APM 2.8 i MinimOSD.
W minimie soft Arducopter 2.0.
Czy istnieje możliwość wywołania z aparaturu menu ekranowego - konfiguracji APM-a
w celu zmiany np. PID-ów. Na niektórych filmach widać jak działa kombinacja :
GAz na 50% , prawa drążek w prawo i do góry.
Czy to w jaiś sposób sie aktywuje w MP ?
Quado kompletnym initial setup.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 02 lut 2018, 11:00 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 03 kwie 2015, 07:04
Posty: 1814
Lokalizacja: Schwerin
Na jakich to filmach?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.