Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 17 sty 2018, 04:16

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1672 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 108, 109, 110, 111, 112
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: APM 2.6
Post: piątek 14 paź 2016, 16:24 
Offline

Rejestracja: wtorek 21 paź 2014, 16:12
Posty: 1018
Lokalizacja: Łódź
myślałem o tym, ale w sumie zaktualizowałem do najnowszej wersji - to nie jest jakby to samo?

edit:
i d**a, odinstalowałem MP, usunąłem wszystkie pliki, zainstalowałem jeszcze raz, i to samo :/
a przecież kilka postów wcześniej jak miałem AC 3.2.1 to normalnie mogłem zgrywać logi... co za shit :/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: APM 2.6
Post: sobota 16 gru 2017, 14:29 
Offline

Rejestracja: niedziela 10 gru 2017, 22:09
Posty: 2
Lokalizacja: Warszawa
Witam Panowie. Podejrzewam ,że był już ten temat poruszany ale przekopać 112 stron to toche czasu się schodzi. A może ktoś na szybko będzie w stanie odpowiedzieć. Mam pytanie, jak wyłączyć kompas w APM 2.6. Mam gps typu m6n i prawdopodobnie są włączone oba kompasy i mi wyrzuca błędy przy próbach uzbrojenia. High gps hdop. a druga sprawa, po włączeniu kalbracji zakręcił się jeden silnik, po jakimś czasie dopiero drugi się odpala gdy już ten pierwszy chodzi. A dwa pozostałe bez ruchu.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: APM 2.6
Post: sobota 16 gru 2017, 15:20 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 03 kwie 2015, 07:04
Posty: 1517
Lokalizacja: Schwerin
Odp1
Zworką.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: APM 2.6
Post: sobota 16 gru 2017, 15:23 
Offline

Rejestracja: niedziela 10 gru 2017, 22:09
Posty: 2
Lokalizacja: Warszawa
gdzie tą zworke włożyć? może prymitywne pytanie ale jestem początkujący jeśli o to chodzi :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: APM 2.6
Post: sobota 16 gru 2017, 15:32 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 18 lut 2011, 11:38
Posty: 1715
Lokalizacja: Warszawa-Wilanów
Pozwól, że użyję Googla za Ciebie:
https://www.google.pl/search?q=apm+2.6+ ... 40&bih=794

_________________
Doświadczenie - wiedza, którą zdobyłeś tuż po tym, kiedy była ci najbardziej potrzebna...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: APM 2.6
Post: wtorek 26 gru 2017, 11:45 
Offline

Rejestracja: sobota 18 paź 2014, 17:43
Posty: 184
Lokalizacja: Kutno
maxxxior pisze:
Wystarczy lekki podmuch wiatru i quadem miota jak szatan :/

Cześć.
Mam taki sam problem - czy sobie z nim poradziłeś? Autotune robiłem i nic nie pomogło. Może ktoś ma jakieś pomysły co zmienić w konfigu? Maxxior - czy możesz wrzucić screen z pidami? Może mamy coś źle ustawione mimo autotune.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: APM 2.6
Post: środa 27 gru 2017, 13:59 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 29 maja 2017, 15:01
Posty: 22
maxiiii pisze:
Odp1
Zworką.


A to APM 2.6 nie różniło się od APM 2.5 brakiem kompasu na płytce?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1672 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 108, 109, 110, 111, 112

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.