Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 18 wrz 2019, 08:53

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
Post: środa 15 sie 2012, 16:25 
Offline

Rejestracja: sobota 04 gru 2010, 21:19
Posty: 1046
Lokalizacja: Toruń
jedrus pisze:
1. Magiczny włącznik (o nim później)
Obrazek

W jakim momencie działa Ci ten przycisk? Kupiłem własnie tę nagrywarke i staram się go jakoś uruchomić, ale kiszka... Nijak nie mogę włączyć nim nagrywania...

_________________
Modelarstwo lotnicze Toruń


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 15 sie 2012, 17:34 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 10 lis 2011, 18:52
Posty: 1662
Lokalizacja: Lubienia
nagrywarka wyłączona, wciskasz przycisk, nagrywarka się włącza, zaczyna nagrywać, wyłącza się ekran, naciskasz ponownie(wyciskasz ;-) ) nagrywarka kończy nagrywanie i się wyłącza


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 15 sie 2012, 17:46 
Offline

Rejestracja: sobota 04 gru 2010, 21:19
Posty: 1046
Lokalizacja: Toruń
No nijak mi to nie wychodzi... Muszę pomierzyć ten kabelek z przyciskiem, może po prostu nic nie zwiera. On jest mono- czy bistabilny u Was?

_________________
Modelarstwo lotnicze Toruń


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 15 sie 2012, 17:58 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 10 lis 2011, 18:52
Posty: 1662
Lokalizacja: Lubienia
jak wciśniesz to zwiera, tylko nie wiem które piny na jecku, jak wyciśniesz to jest rozwarte


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 15 sie 2012, 18:46 
Offline

Rejestracja: sobota 04 gru 2010, 21:19
Posty: 1046
Lokalizacja: Toruń
Ale to taki chwilowy przycisk? Na "stałe" go się nie wciska?

_________________
Modelarstwo lotnicze Toruń


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 15 sie 2012, 18:55 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 10 lis 2011, 18:52
Posty: 1662
Lokalizacja: Lubienia
nie chwilowy, wciskasz i zostaje (zwarty)
wciskasz 2 raz dopiero rozwiera

działa jak włącznik światła w domu np.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 15 sie 2012, 19:00 
Offline

Rejestracja: sobota 04 gru 2010, 21:19
Posty: 1046
Lokalizacja: Toruń
pbrys pisze:
nie chwilowy, wciskasz i zostaje (zwarty)
wciskasz 2 raz dopiero rozwiera

To mój jest do d....

_________________
Modelarstwo lotnicze Toruń


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 15 sie 2012, 20:44 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 24 cze 2011, 13:22
Posty: 1531
Lokalizacja: PL/ okolice W-Wy
Przecież pisałem:
jedrus pisze:
Niestety wyłącznik jest kwintesencją chińszczyzny
Zmień na dowolny on/off i będzie git. Może być nawet od nocnej lampki ;-) Tam są tylko dwa kabelki - jak są zwarte nagrywarka się uruchamia i rozpoczyna nagrywanie. Jak je rozłączysz to zamyka się plik i nagrywarka się wyłącza.

Swój już dawno wymieniłem... i działa bez problemów.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 15 sie 2012, 21:07 
Offline

Rejestracja: sobota 04 gru 2010, 21:19
Posty: 1046
Lokalizacja: Toruń
jedrus pisze:
Może być nawet od nocnej lampki ;-)

Czekaj, czekaj... To nie taki głupi pomysł, bo one są dość solidne i od razu do stosowania na kabelku. :-D

_________________
Modelarstwo lotnicze Toruń


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 16 sie 2012, 20:52 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 10 lis 2011, 18:52
Posty: 1662
Lokalizacja: Lubienia
chyba nawet FOXTECH taki daję :-P


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 16 sie 2012, 20:56 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 12 mar 2010, 14:54
Posty: 1008
Lokalizacja: Zabrze
I oryginalny FPV japan tez, z tym ze nie wiem czy podobnej "chinskiej" jakosci ;-)

Accessories:
Soft carrying case
AV in/out cable
One touch remote switch
USB cable

_________________
FPV - Your world from my perspective :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 16 sie 2012, 21:59 
Offline

Rejestracja: sobota 04 gru 2010, 21:19
Posty: 1046
Lokalizacja: Toruń
W mojej od nowości nie ma 2 śrubek na obudowie. Zepsuł się też już chyba alarm wibrą, bo nijak nie mogę go włączyć. Ciekawe co następne... dopiero co ją rozpakowałem... :-/
Czy ktoś próbował robić reset przyciskiem "reset"? Coś mi nie idzie...

_________________
Modelarstwo lotnicze Toruń


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 17 sie 2012, 06:32 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 10 lis 2011, 18:52
Posty: 1662
Lokalizacja: Lubienia
ja próbowałem ale też mi nie poszło, wyjołem baterie :->


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 17 sie 2012, 09:06 
Offline

Rejestracja: sobota 04 gru 2010, 21:19
Posty: 1046
Lokalizacja: Toruń
pbrys pisze:
ja próbowałem ale też mi nie poszło, wyjołem baterie :->

I się zresetowała? Jeśli tak, to może za krótko miałem wyjętą...

_________________
Modelarstwo lotnicze Toruń


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 17 sie 2012, 09:13 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 10 lis 2011, 18:52
Posty: 1662
Lokalizacja: Lubienia
moja złapała wiecha po wyjęciu karty podczas nagrywania.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.