Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 25 cze 2018, 18:58


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Następna
Autor Wiadomość
Post: piątek 24 lut 2017, 21:22 
Offline

Rejestracja: piątek 13 sty 2017, 22:08
Posty: 52
Lokalizacja: Katowice
Dobre cena teraz!

https://hobbyking.com/en_us/quanum-diy- ... 2-pro.html

Sam sie dopiero przymierzam do FPV więc na razie nie skorzystam ;/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 06:47 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 23 sty 2017, 07:55
Posty: 26
Lokalizacja: ESP
palusik, dzięki za podrzucenie linka, byłem w trakcie przemyśleń co kupić, promocja pomogła podjąć decyzję ;-)
v2 pro już w drodze do mnie ;-D

czy ktoś może podpowiedzieć jaka kamera sprawdzi się najlepiej do tych gogli?
mam już video link w postaci RC305 i TS353

_________________
P3 pro, zmr250 fpv w budowie + różne PRC ;-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 07:38 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 05 maja 2014, 21:11
Posty: 229
Lokalizacja: Biała Podlasla
Widzę znaczek z darmową wysyłką pod tym linkiem. Jak to działa w hk? Można coś jeszcze dorzucić do tej darmowej wysyłki? Czy tylko same gogle mogą tak jechać?
Ktoś robił zakup i może już wie?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 07:42 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 8414
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Z tego co pamiętam, to same gogle. Ale sprawdź, wrzucając do koszyka coś jeszcze i przejdź do płatności

_________________
Mój kanał na YT


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 12:00 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 23 sty 2017, 07:55
Posty: 26
Lokalizacja: ESP
Czy taki kabelek pozwoli podłączyć phantoma 3 ( wyjście hdmi) do tych gogli?
http://m.banggood.com/5FT1_5M-HDMI-To-3-RCA-AV-Audio-Video-Cable-Cord-Adapter-For-TV-HDTV-DVD-1080P-p-1106224.html

_________________
P3 pro, zmr250 fpv w budowie + różne PRC ;-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 14:02 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6094
Lokalizacja: Polska
kontroler_lotów pisze:
Czy taki kabelek pozwoli podłączyć phantoma 3 ( wyjście hdmi) do tych gogli?

Nie. Po pierwsze z radia Phantoma wychodzi mini-HDMI, a to co podlinkowales to jest HDMI. Po drugie to nie jest konwerter, tylko adapter, dzialajacy z pewnymi specyficznymi urzadzeniami.

Potrzebujesz cos w tym stylu
https://www.aliexpress.com/item/SSRIVER ... 86965.html
(byle nie wersje 480P General, bo z radia Phantoma idzie sygnal 720P)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 16:12 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 23 sty 2017, 07:55
Posty: 26
Lokalizacja: ESP
Tak coś czułem ;-)
Dzięki za wyprostowanie
Ten modół wymaga zasilania z usb?
To by trochę komplikowało.

_________________
P3 pro, zmr250 fpv w budowie + różne PRC ;-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 16:21 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6094
Lokalizacja: Polska
kontroler_lotów pisze:
Ten modół wymaga zasilania z usb?

v3 w przypadku Phantoma nie wymaga (innych nie sprawdzalem).

kontroler_lotów pisze:
To by trochę komplikowało.

Nawet gdyby to komplikacja zadna, wystarczy zrobic rozgaleznik zasilania z USB.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 19:59 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 15 maja 2012, 19:30
Posty: 221
Lokalizacja: Olsztyn
Czyli takie urządzenie z tx od ph4 lub ph3 mającym wyjście hdmi, powinno działać?

http://www.ebay.com/itm/Mini-1080P-HDMI-Composite-to-RCA-Audio-Video-AV-CVBS-Converter-Adapter-For-HDTV-/152277989367?hash=item237479b7f7:g:wqcAAOSwZQRYfsHp

Gdzieś czytałem, że niby nie bardzo. Próbował ktoś u nas?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 20:06 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6094
Lokalizacja: Polska
dubik3e pisze:
Czyli takie urządzenie z tx od ph4 lub ph3 mającym wyjście hdmi, powinno działać?

Nie wiadomo, bo nikt nie wie jaki chip jest w srodku (obudowy maja takie same - bebechy diametralnie rozne). Sadzac po cenie - nie bedzie.
Podalem ponizej linka do sprawdzonego sprzedawcy ktory pisze dokladnie co sprzedaje.

dubik3e pisze:
Gdzieś czytałem, że niby nie bardzo. Próbował ktoś u nas?

Zakladajac ze nie kupisz konwertera z chipem tylko do 480/576p - bedzie dzialac (tak jak pisalem sprawdzone z v3 z linka podanego wczesniej)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 20:22 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 15 maja 2012, 19:30
Posty: 221
Lokalizacja: Olsztyn
Ok,, nie do końca zrozumiałem wcześniej co napisałeś i nie chciało mi się wierzyć, że jedno urządzenie a tyle wersji...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 20:54 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 23 sty 2017, 07:55
Posty: 26
Lokalizacja: ESP
a to dobre?
http://allegro.pl/konwerter-sygnalu-hdm ... 18425.html

_________________
P3 pro, zmr250 fpv w budowie + różne PRC ;-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 kwie 2017, 22:12 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 15 maja 2012, 19:30
Posty: 221
Lokalizacja: Olsztyn
Zdjęcie flaków musiałby podać, aby porównać z tymi z linka pawelskiego.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 09 kwie 2017, 20:47 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 10 gru 2016, 08:40
Posty: 15
Lokalizacja: KRK
df2 pisze:
Widzę znaczek z darmową wysyłką pod tym linkiem. Jak to działa w hk? Można coś jeszcze dorzucić do tej darmowej wysyłki? Czy tylko same gogle mogą tak jechać?
Ktoś robił zakup i może już wie?


Ja próbowałem kupić kilka przedmiotów z europejskiego magazynu (w tym te gogle). Nie udało mi się sfinalizować zakupu. Kiedy wyrzuciłem resztę przedmiotów to gogle kupiłem bez kosztów wysyłki. Przyszły do mnie z magazynu w Holandii w 4 dni :). Z konta zeszło niecałe 130 PLN więc oferta jest super.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 09 kwie 2017, 21:17 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 23 sty 2017, 07:55
Posty: 26
Lokalizacja: ESP
Kupiłem na allegro. Z kapkiem działa. Wiec pewnie z p3 też będzie ok.

_________________
P3 pro, zmr250 fpv w budowie + różne PRC ;-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.