Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 27 paź 2020, 16:16

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Post: czwartek 03 wrz 2020, 18:04 
Offline

Rejestracja: niedziela 13 sty 2019, 13:13
Posty: 61
Lokalizacja: Szczecin
Czesc.
Wylatałem już wiele godzin Phantomem 3pro.Czasem mam taki problem,włącza się kaganiec jak w tytule.
Wówczas nie chce lecieć wyżej niż 30 metrow.
Mimo że w ustawieniach wyłączone są limity oraz beginer move.
Będę wdzięczny za pomoc.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 03 wrz 2020, 19:05 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8688
Lokalizacja: Polska
Odpowiedz znajdziesz na drugiej stronie instrukcji.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 03 wrz 2020, 19:59 
Offline

Rejestracja: niedziela 13 sty 2019, 13:13
Posty: 61
Lokalizacja: Szczecin
Przeczytałem cala raz jeszcze.
Nic nie znalazłem.Jesli miales na myśli strefę z ograniczeniami to nigdy takiej w mojej okolicy nie bylo.
Ale zauważyłem że wplyw ma,nie pozwalanie smartfonowi na aktualizacje.Bo teraz jest ok.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 03 wrz 2020, 20:47 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8688
Lokalizacja: Polska
przemula pisze:
Jesli miales na myśli strefę z ograniczeniami

Nie, mam na mysli przypis na drugiej stronie instrukcji obslugi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 04 wrz 2020, 17:22 
Offline

Rejestracja: niedziela 13 sty 2019, 13:13
Posty: 61
Lokalizacja: Szczecin
No dobra dzis wylot i blokada.
Na drugiej stronie jedynie co widzę to tryb lotu.
Używam zawsze tego samego.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 04 wrz 2020, 17:38 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8688
Lokalizacja: Polska
przemula pisze:
Na drugiej stronie jedynie co widzę to tryb lotu.

Bo zapewne patrzysz na zla/nieaktualna instrukcje.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 04 wrz 2020, 18:47 
Offline

Rejestracja: niedziela 13 sty 2019, 13:13
Posty: 61
Lokalizacja: Szczecin
Mozliwe.Mozesz mnie naprowadzić.Dzieki.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 04 wrz 2020, 19:22 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8688
Lokalizacja: Polska
przemula pisze:
Mozliwe.Mozesz mnie naprowadzić.Dzieki.

https://www.dji.com/pl/phantom-3-pro


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.