Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest czwartek 15 lis 2018, 03:34


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
Post: wtorek 06 lis 2018, 21:08 
Offline

Rejestracja: niedziela 04 lis 2018, 14:36
Posty: 7
Lokalizacja: Liverpool


Zakupilem apke Litchi do Dji 3se, aplikacja laczy sie, ale przy ikonce "kamerki" nie mam zasiegu. O czym to moze swiadczyc, bo boje sie go puszczac daleko, bez 100% pewnosci, ze wszystko jest ok. Jakies niskie loty na male odleglosci zrobilem. Na filmikach ludzi i z lotow widac, ze zasiegi sa pelne.
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 07 lis 2018, 17:55 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6615
Lokalizacja: Polska
Szelma pisze:
O czym to moze swiadczyc

Zapytaj autora aplikacji...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 lis 2018, 00:43 
Offline

Rejestracja: niedziela 04 lis 2018, 14:36
Posty: 7
Lokalizacja: Liverpool


Chyba tak zrobie, bo nikt sie nie chce wiedz podzielic, albo go.. wiedza o aplikacji, ktora uzywaja.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 lis 2018, 01:16 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6615
Lokalizacja: Polska
Szelma pisze:
Chyba tak zrobie, bo nikt sie nie chce wiedza podzielic, albo go.. wiedza o aplikacji, ktora uzywaja.

Z takim fochami to tu sobie raczej przyjaciol nie znajdziesz. To nie jest forum ochotniczego supportu dla drono-aplikacji masci wszelakiej. Jak masz problem problem z aplikacja to laskawie zacznij od skontaktowania sie z tym komu za support zaplaciles pieniazki...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 lis 2018, 12:56 
Offline

Rejestracja: niedziela 04 lis 2018, 14:36
Posty: 7
Lokalizacja: Liverpool


Kolego, jakie fochy ?! A przyjaciol internetowych nie szukam, szczegolnie na forach, gdzie pelno frustratów.

Do tworcow litchi napisalem, czekam na odpowiedz. Internety przeczytalem, ale nie znalazlem odpowiedzi na moj problem. To dosc duze forum i myslalem, ze jakies madrzejsze glowy cos podpowiedza.

Zdrow


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 lis 2018, 15:54 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6615
Lokalizacja: Polska
Szelma pisze:
To dosc duze forum i myslalem, ze jakies madrzejsze glowy cos podpowiedza.

Jesli bedziesz kontynuowal teorie o frustratach to z pewnoscia nie...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 lis 2018, 15:58 
Offline

Rejestracja: niedziela 04 lis 2018, 14:36
Posty: 7
Lokalizacja: Liverpool


pawelsky, A co ? Dotknęło Cie, czujesz sie urażony ? Moze napiszesz cos w temacie, bo chyba juz dosc, grożenia paluszkiem ;)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 lis 2018, 17:08 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 11894
Lokalizacja: Mikoszewo
Szelma pisze:
bo chyba juz dosc, grożenia paluszkiem

Tak. Kolejne smędzenie o frustracjach czy foszki jak to nikt się nie chce wiedzą dzielić i trzeba będzie przejść do konkretów skoro grożenie paluszkiem nie wystarcza,

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 lis 2018, 17:51 
Offline

Rejestracja: niedziela 04 lis 2018, 14:36
Posty: 7
Lokalizacja: Liverpool


Verid pisze:
Szelma pisze:
bo chyba juz dosc, grożenia paluszkiem

Tak. Kolejne smędzenie o frustracjach czy foszki jak to nikt się nie chce wiedzą dzielić i trzeba będzie przejść do konkretów skoro grożenie paluszkiem nie wystarcza,


Tak, najlepiej walnac od razu bana, jak sie czlowiek oczekuje odpowiedzi, albo poprosi o pisanie na temat. :roll:

Po co jest to forum, skoro nie mile widziane jest dzielenie sie wiedza ? Chyba jednak, fora sa po to, zeby ta wiedza sie dzielic a nie [wymoderowano] kazdego, jak tylko zada pytanie. Cos chyba priorytety siadły.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 lis 2018, 18:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6615
Lokalizacja: Polska
Szelma pisze:
A co ? Dotknęło Cie, czujesz sie urażony ? Moze napiszesz cos w temacie, bo chyba juz dosc, grożenia paluszkiem ;)

Grozenia? Skad! To raczej dobre rady dla swiezaka, bo takich z niewyparzonym jezykiem bylo tu juz sporo, zwykle dosc krotko...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 lis 2018, 18:15 
Offline

Rejestracja: niedziela 04 lis 2018, 14:36
Posty: 7
Lokalizacja: Liverpool


pawelsky pisze:
Szelma pisze:
A co ? Dotknęło Cie, czujesz sie urażony ? Moze napiszesz cos w temacie, bo chyba juz dosc, grożenia paluszkiem ;)

Grozenia? Skad! To raczej dobre rady dla swiezaka, bo takich z niewyparzonym jezykiem bylo tu juz sporo, zwykle dosc krotko...


Czyli co ? Czytac, siedziec cicho, zeby czasem nie urazic starych forumowiczow, pytaniem ? :roll:


No dobra, dosc juz ....... Moze cos na temat. Rozwiazania szukam w miedzy czasie czekam na odpowiedz od producenta apki. Jesli temat bedzie rozwiazany, na pewno tu napisze, moze komus sie to przyda w przyszlosci.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 lis 2018, 18:42 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6615
Lokalizacja: Polska
Szelma pisze:
Czyli co ? Czytac

Oj tak, w duzych ilosciach.

Szelma pisze:
siedziec cicho

Jesli jedyne co planujesz z siebie wyrzucic to
Szelma pisze:
go.. wiedza

Szelma pisze:
pelno frustratów

Szelma pisze:
jebac

To tak, zdecydowania lepiej siedziec cicho.

Jesli jednak zamiast gorzkich zali i bluzgow podasz jakies sensowne informacje, typu np.:
  • telefon jakiego uzywasz
  • wersje firmware ktora masz
  • wersje aplikacji ktora masz
  • konfiguracje
  • kroki ktore wykonales
  • logi
  • zdjecia Twojego konkretnego przypadku
  • itp. itd.

zapewne zwiekszysz swoje sanse na zainteresowanie Twoim problemem.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 10 lis 2018, 21:26 
Offline

Rejestracja: sobota 25 lut 2017, 19:05
Posty: 32
Lokalizacja: Planeta Ziemia
sprawdz zasieg wizi na innej aplikacji niz lichti , nap na dji go 3 , jesli tam jest wizja to wina aplikacji jesli nie mam wizji na tej samej odleglosci to moze maz uwalony nadajnik czesto to sie zdarza po upgarde fimware (tzw. przegrzanie bug dji)

_________________
Aktualnie: Phantom 3 standard , Phantom 3 Profesional


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 10 lis 2018, 21:47 
Offline

Rejestracja: niedziela 04 lis 2018, 14:36
Posty: 7
Lokalizacja: Liverpool


jakub.artur pisze:
sprawdz zasieg wizi na innej aplikacji niz lichti , nap na dji go 3 , jesli tam jest wizja to wina aplikacji jesli nie mam wizji na tej samej odleglosci to moze maz uwalony nadajnik czesto to sie zdarza po upgarde fimware (tzw. przegrzanie bug dji)


Na apce Dji go, nie ma problemu, zasieg jest. Wiec wina lezy raczej po stronie samej aplikacji Litchi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.