Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest piątek 21 wrz 2018, 13:24


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
Post: niedziela 08 kwie 2018, 12:40 
Offline

Rejestracja: niedziela 14 sty 2018, 17:40
Posty: 65
Metodyką reklamy - :lol: :lol: :roll: Brawo Ty !!!!!!!!!!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 08 kwie 2018, 20:59 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 08 sty 2018, 20:35
Posty: 10
Powiem tak. Szacun za dobrą robotę. Dzisiaj sprawdziłem możliwości apki i tak jak wcześniej po 150-250m. wyskakiwało "lost signal" dzisiaj poleciałem na 500 metrów i był full zasięg :) Szkoda, że mocno wiało bo spróbował bym puścić Phantoma dalej ale i tak po pierwszej próbie apkę oceniam na bdb. Mały minus za często wyskakujący komunikat o sieci WLAN ale i tak- Panowie SUPER ROBOTA!!!. Polecam


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 11 kwie 2018, 22:18 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 sty 2018, 18:52
Posty: 10
Lokalizacja: Gdynia
Czy można pobrać nową wersję ? Z powyższego linku nie mogę


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 12 kwie 2018, 07:12 
Offline

Rejestracja: niedziela 14 sty 2018, 17:40
Posty: 65
Nestor 1965 pisze:
Czy można pobrać nową wersję ? Z powyższego linku nie mogę

Spróbuj bezpośrednio stąd:
https://drive.google.com/file/d/18ZttZc ... ISBVT/view


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 12 kwie 2018, 08:50 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 sty 2018, 18:52
Posty: 10
Lokalizacja: Gdynia
Teraz mój ziper rząda hasla ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 12 kwie 2018, 09:18 
Offline

Rejestracja: niedziela 14 sty 2018, 17:40
Posty: 65
Nestor 1965 pisze:
Teraz mój ziper rząda hasla ?

I wszystko się zgadza, tak jak pisał twórca- hasło przez PW. :roll: :roll:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 12 kwie 2018, 15:12 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 sty 2018, 18:52
Posty: 10
Lokalizacja: Gdynia
No właśnie nie wiem co to PW oznacza.... osoba .. plik jakiś .. strona www .. ???


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 12 kwie 2018, 15:22 
Offline

Rejestracja: sobota 19 sty 2013, 10:25
Posty: 1287
Lokalizacja: Cieszyn
Nestor 1965 pisze:
No właśnie nie wiem co to PW oznacza.... osoba .. plik jakiś .. strona www .. ???

Jak nie wiesz to najedź sobie myszką na tą ikonkę z dwoma głowami i napisem "pw" pod swoim postem.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 12 kwie 2018, 15:25 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 11813
Lokalizacja: Mikoszewo
@Nestor PW = prywatna wiadomość.

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 12 kwie 2018, 15:47 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 sty 2018, 18:52
Posty: 10
Lokalizacja: Gdynia
skazi pisze:
Nestor 1965 pisze:
No właśnie nie wiem co to PW oznacza.... osoba .. plik jakiś .. strona www .. ???

Jak nie wiesz to najedź sobie myszką na tą ikonkę z dwoma głowami i napisem "pw" pod swoim postem.

Dziekuje za pomoc ... okulary mi zaparowały ... :-)
Czy "s"twórca odpisuje na pw ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 13 kwie 2018, 07:32 
Offline

Rejestracja: niedziela 14 sty 2018, 17:40
Posty: 65
Nestor 1965 pisze:
skazi pisze:
Nestor 1965 pisze:
No właśnie nie wiem co to PW oznacza.... osoba .. plik jakiś .. strona www .. ???

Jak nie wiesz to najedź sobie myszką na tą ikonkę z dwoma głowami i napisem "pw" pod swoim postem.

Dziekuje za pomoc ... okulary mi zaparowały ... :-)
Czy "s"twórca odpisuje na pw ?


pw. :lol: :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 14 kwie 2018, 11:26 
Offline

Rejestracja: niedziela 28 sty 2018, 01:55
Posty: 21
Lokalizacja: Polska
Zdarzyło mi się tak raz. Na początku instalacji bo nie usunąłem starszej wersji i katalogu DJI. Sposób w jaki sobie poradziłem to:
- Po połączeniu się z Phantomem wyłączyłem WiFi i włączyłem dane komórkowe. Po paru sekundach pojawiła się mapa i wszystko zadziałało.
- połączyłem się ponownie z Phantomem i od tej pory problemu nie ma.

Zwróć uwagę czy w smartfonie nie masz ustawione automatycznego połączenia z innymi sieciami WiFi.
Miałem taki przypadek że mój smartfon łączy się automatycznie z siecią domową. Latając koło domu gdy straciłem zasięg z Phantomem mój smartfon wyłapał sieć z domu i połączył mi się z netem.
Od tamtej pory wyłączyłem automatyczne łączenie z wszystkimi sieciami zapisanymi w telefonie prócz Phantoma. I też problem znikł.

Prześledź jeszcze raz wszystko co masz w smartfonie. Podaj jakiego używasz bo to na razie pierwsze problemy o których słyszę. Z tego co wiem to najbardziej stabilna apka i na wielu rodzajach sprzętu sprawuje się znakomicie


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 15 kwie 2018, 06:12 
Offline

Rejestracja: piątek 13 kwie 2018, 05:54
Posty: 4
Dzięki serdeczne na tej apce wczoraj bez większego problemu udało się polecieć na 1730m zasięg wideo zaczął lekko rwać ale kontroler na max


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 23 kwie 2018, 19:18 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 sty 2018, 18:52
Posty: 10
Lokalizacja: Gdynia
Witam
Podziękowania Wszystkim , którzy cierpliwie odpowiedzieli na moje zapytania.
Obecnie jestem "wyjechany" i dopiero po powrocie podejmę próby apki.
Oczywiście podzielę się uwagami.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 25 kwie 2018, 07:53 
Offline

Rejestracja: wtorek 24 kwie 2018, 14:49
Posty: 4
Lokalizacja: Kielce
Poproszę o hasło na PRIV do wersji .28
Dzięki.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.