Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest piątek 21 wrz 2018, 13:25


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
Post: niedziela 10 cze 2018, 19:18 
Offline

Rejestracja: sobota 26 maja 2018, 13:28
Posty: 5
Witam
3.1.28 - działa bardzo dobrze...
na phantom pilots jest dostepna wersja 3.1.34 -rowniez dziala dobrze.
Pozdrawiam


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 22 cze 2018, 10:36 
Offline

Rejestracja: piątek 01 cze 2018, 11:04
Posty: 4
Lokalizacja: Białystok
apka 3.1.28 dziala ale kiedy trace zasieg czesto sie crashuje i potrafi wywalic apke takze pod czas lotu :/
uzywam tel xiaomi redmi note 4 .


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 22 cze 2018, 10:40 
Offline

Rejestracja: sobota 26 maja 2018, 13:28
Posty: 5
sproboj 3.1.34 moze bedzie lepiej...
mi 3.1.28 dzialala stabilnie ale to zalezy od wielu czynnikow.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 22 cze 2018, 10:42 
Offline

Rejestracja: piątek 01 cze 2018, 11:04
Posty: 4
Lokalizacja: Białystok
Postaram sie przetestowac w najblizszych dniach chociaz pogoda nie sprzyja, a masz moze sprawdzony link do 3.1.34?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 25 cze 2018, 19:46 
Offline

Rejestracja: wtorek 19 cze 2018, 22:22
Posty: 1
Witam, czy instalując 3.1.18 z pierwszej strony muszę wykonywać wszystkie kroki? Czy wystarczy zainstalować aplikację i startować drona?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 26 cze 2018, 19:59 
Offline

Rejestracja: piątek 01 cze 2018, 11:04
Posty: 4
Lokalizacja: Białystok
musisz oszukac drona fake gps inaczej nic z tego. polecam 3.1.28 apk jest stabilniejsza


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 27 cze 2018, 06:45 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 04 kwie 2016, 07:11
Posty: 54


Przewertowałem setki stron www i niestety nie udało mi się znaleść odpowiedzi. Mianowicie chodzi mi o anteny w Phantom 3 SE. Instrukcja nie podaje konkretnie która ant jest do czego, gdzieś w necie znalazłem niby specyfikacje ale chciałem się upewnić.
Jak wiadomo kontroler ma 3 anteny 2x2.4ghz i 1x5.8ghz.
teraz która odpowiada za FPV a która za nadajnik.
Zamówiłem zestaw ARGTEKA zamontowałem i jest znaczna poprawa aczkolwiek testując w znacznej odległości podmieniając anteny nie ma konkretnego wzrostu bądź zaniku sygnału.Albo są oba albo oba znikają. Teoretycznie w instr. podają że 2.4Ghz to FPV a 5.8 to kontrola. Jak to w praktyce wygląda?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 28 cze 2018, 06:46 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 08 sty 2018, 20:35
Posty: 10
Witam koledzy.

Na aplikacji 3.1.28 przelatałem ponad 100km. Ostatnio musiałem zmienić telefon więc wgrałem modową aplikację do nowego telefonu i pojawił się problem. Podczas logowania do nowozainstalowanej aplikacji po podaniu loginu i hasła wyskakuje okno "enter mainland china telephone number" i za cholerę nie mogę się zalogować na swoje konto a co za tym idzie polatać swoim dronem. Jesteście w stanie mi pomóc bo nie mam zamiaru wracać do DJI go ze sklepu google play?? Będę wdzięczny za pomoc


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 07 lip 2018, 07:39 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 04 kwie 2016, 07:11
Posty: 54


Czy ktoś ma taki problem że instalując zmodowane apki i tak wskakuje 13 kanałów? NO porażka z tymi aplikacjami. Odrzucam aktualizację i tak mam 13ch.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 09 lip 2018, 14:02 
Offline

Rejestracja: sobota 26 maja 2018, 13:28
Posty: 5
Mateusze instalujesz na czystym urzadzeniu? Bez pozostalosci po starych apkach?
Zauwazylem podobne problemy jak sa pozostalosci po starej apce i jezeli uzywam 2 urzadzen na zmiane. Jedno zmodowane drugie normalne ze sklepu play. Gdy zaciagnalem na drugim urzadzeniu najnowsza apke z play na drugim zmodowanym zrobilo sie 13 kanalow. Ostatnio przez pol dnia instalowalem zmodowane apki i kazda miala 13 kanalow, na drugi dzien wszystkie zaczely dzialac normalnie i mialy 11 kanalow.
Dziwne to ale moze apka cos miesza na koncie dji.
Pozdrawiam


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 09 lip 2018, 14:28 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 04 kwie 2016, 07:11
Posty: 54


Kubi chyba tu jest problem. Na swoim telefonie miałem moda było ok. Na żony zainstalowałem z PLAY i zaczęły się jaja. Wszystko wróciło do normy jak odinstalowałem oryg apkę z telefonu żony wówczas udało się bez problemu zrobić 11ch. Kombinowałem na różne sposoby z wl dronem i z wył. Ale chyba nie można używać apek "różnych".


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 19 lip 2018, 13:52 
Offline

Rejestracja: sobota 26 maja 2018, 13:28
Posty: 5
tez mi sie tak wydaje ze wtedy cos sie kopie.... :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 02 sie 2018, 10:24 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 23 lip 2018, 15:29
Posty: 1
Lokalizacja: SMĘTOWO
Witam robił ktoś aktualnie przeróbkę na FCC ? DJI PHANTOM 3 SE Nowy. Próbowałem wszystkich sposobów nie mogę sobie z tym poradzić. a zasięg mega słaby.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 09 sie 2018, 17:48 
Offline

Rejestracja: wtorek 06 maja 2014, 15:21
Posty: 25
Lokalizacja: Bolesławiec
Witajcie szanowni koledzy.
Czy ktoś może mi na PW podać hasełko do apki DJI Go 3.1.28.mod ?

Niestety tak jak przedmówca - zasięg mojego 3SE jest tragiczny.
150-170 metrów to sukces :(

Z góry dziękuję.

Pozdrowienia


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 17 sie 2018, 22:47 
Offline

Rejestracja: wtorek 26 gru 2017, 18:43
Posty: 43
Czy w przypadku zakupu nowego mogę od razu instalować wersję 3.1.28 mod?

Czy do pierwszej aktywacji online - wymagana jest jednak oryginalna wersja?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.