Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 16 wrz 2019, 16:03

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 761 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 51  Następna
Autor Wiadomość
Post: poniedziałek 19 lis 2018, 18:40 
Offline

Rejestracja: sobota 31 paź 2015, 23:03
Posty: 116
Lokalizacja: Wrocław
Proszę bardzo.
A są też wersję Eu [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181119/0ca108fcdfa8dcbc6ede8662a5da6437.jpg[/img]

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

_________________
Sky Surfer 1400 był, jest Zagi 2,3m :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 19 lis 2018, 18:43 
Offline

Rejestracja: czwartek 29 gru 2016, 12:36
Posty: 314
Lokalizacja: szczecin
Tak to zwykły zasilający.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 19 lis 2018, 18:44 
Offline

Rejestracja: sobota 31 paź 2015, 23:03
Posty: 116
Lokalizacja: Wrocław
Są też wersję Eu. Cena wydaje konkurencyjna i wysyłka z GB prioeirty Line.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

_________________
Sky Surfer 1400 był, jest Zagi 2,3m :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 19 lis 2018, 18:45 
Offline

Rejestracja: czwartek 29 gru 2016, 12:36
Posty: 314
Lokalizacja: szczecin
Na zooma nie ma nowych kodów

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 19 lis 2018, 20:15 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 7492
Lokalizacja: Polska
potrek pisze:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181119/0ca108fcdfa8dcbc6ede8662a5da6437.jpg

Ale jest stary: GB-THZOOM2


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 19 lis 2018, 20:44 
Offline

Rejestracja: czwartek 29 gru 2016, 12:36
Posty: 314
Lokalizacja: szczecin
Nie działa

Edytuj posty.

pawelsky, spróbowałem raz jeszcze i zadziałało ale z magazynu HK, wybrałem prioryty line EU. Trzymam kciuki aby przeszło bez cła ...

edit:

Jednak anulowałem zamówenie, za duże ryzyko z cłem. 23% daje ponad 800 zł a za to juz wole w polsce kupic.
Poczekam na jakś oferte lokalną, lub ewentualnie aliexpress lub tomtop.

Cwaniaki po anulacji zamóenia każą czekać 7-14 dni na kasę :)


Ostatnio zmieniony wtorek 20 lis 2018, 12:51 przez potrek, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 20 lis 2018, 09:17 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 26 lip 2011, 20:03
Posty: 3481
Lokalizacja: Strefa G
Miałem ostatnio kolejną przygodę z dronem ;) W trakcie lotu dostałem komunikat na aplikacji że rozłączono, tak jak by gniazdo usb przerwało. Obrazu brak, parametrów brak a dronem dało się normalnie sterować i wylądowałem przed nogami. Nie znalazłem w instrukcji informacji jak powinien zachować się dron w takiej sytuacji... ?

telefon samsung s7

_________________
Pozdrawiam Damian :-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 20 lis 2018, 09:26 
Offline

Rejestracja: piątek 30 gru 2016, 20:23
Posty: 275
Lokalizacja: Łódź
Miałem raz taką samą sytuację ake w Pro. Również ba telefonie S7. Nigdy więcej sytuacja nie powtórzyła się.

_________________
Co masz zrobić jutro, zrób pojutrze. Będziesz miał dwa dni wolnego.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 20 lis 2018, 09:40 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 26 lip 2011, 20:03
Posty: 3481
Lokalizacja: Strefa G
Okej, to pytanie co się powinno stać kiedy umyślnie wyciągnę wtyczkę z telefonu podczas lotu symulując tym jakieś przerwanie przewodu ?

_________________
Pozdrawiam Damian :-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 20 lis 2018, 09:46 
Offline

Rejestracja: czwartek 29 gru 2016, 12:36
Posty: 314
Lokalizacja: szczecin
Nic sie nie stanie prócz braku podgladu i telemetrii. Dronem bedziesz strował dalej poprzez kontroler. Nawet jak wyłączysz kontroler to dron wraca RTH, tzn powinen wrócic.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 20 lis 2018, 18:58 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 18 sie 2011, 19:57
Posty: 976
Lokalizacja: Nowy Sącz
potrek pisze:
Nie działa

Edytuj posty.

pawelsky, spróbowałem raz jeszcze i zadziałało ale z magazynu HK, wybrałem prioryty line EU. Trzymam kciuki aby przeszło bez cła ...

edit:

Jednak anulowałem zamówenie, za duże ryzyko z cłem. 23% daje ponad 800 zł a za to juz wole w polsce kupic.
Poczekam na jakś oferte lokalną, lub ewentualnie aliexpress lub tomtop.

Cwaniaki po anulacji zamóenia każą czekać 7-14 dni na kasę :)
Kasę możesz dostać jako środki do wydania w ich sklepie.

Było brać jak dawali w tej cenie 2300, to była rewelacyjna okazja. Przesyłka z gearbest idzie z EU więc nie będzie VAT.

Pozdrawiam
Piotr

Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka

_________________
----------------------
http://www.fpvdrones.pl
Encyklopedia FPV, RC Heli i nie tylko...
Szkolenie VLOS - pomoc w samokształceniu.

Realis familiam pater, mater et filii est.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 20 lis 2018, 19:00 
Offline

Rejestracja: czwartek 29 gru 2016, 12:36
Posty: 314
Lokalizacja: szczecin
Nie, idzie zwrot na kartę.
A co do wysyłki to z HK

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 20 lis 2018, 19:02 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 7492
Lokalizacja: Polska
pirzol pisze:
Było brać jak dawali w tej cenie 2300, to była rewelacyjna okazja.

Zooma to za 2300 jeszcze nie dawali (choc istotnie bylaby to rewelacyjna okazja)... :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 20 lis 2018, 19:04 
Offline

Rejestracja: czwartek 29 gru 2016, 12:36
Posty: 314
Lokalizacja: szczecin
Zoom wychodzi teraz 3800. Ale poczytałem troszkę i różnie teraz z tym prio line. Kupię w Polsce

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 20 lis 2018, 19:18 
Offline

Rejestracja: sobota 19 sty 2013, 10:25
Posty: 1380
Lokalizacja: Cieszyn
potrek pisze:
Zoom wychodzi teraz 3800. Ale poczytałem troszkę i różnie teraz z tym prio line. Kupię w Polsce

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Brednie, z Priority Line jest wszystko ok.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 761 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 51  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.