Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 28 mar 2017, 09:18


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Post: wtorek 10 sty 2017, 14:25 
Offline

Rejestracja: czwartek 05 sty 2017, 19:14
Posty: 21
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski


Witam możliwe że taki temat już był ale potrzebuję szybkiej pomocy właśnie wyjąłem Phantom 3 standard z pudełka zalogowałem się w aplikacji didżej go i za Chiny nie mogę odpalić silników czy coś zrobiłem nie tak a może dlatego że próbuję go odpalić z domu na trzecim piętrze?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 10 sty 2017, 14:28 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 6115
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Instrukcje czytał?
Jak nie, to warto - polecam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 10 sty 2017, 14:53 
Offline

Rejestracja: czwartek 05 sty 2017, 19:14
Posty: 21
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski


Czytałem juz 2h siedzę proboje i nic. Boje się ze jest uszkodzony.. pomóż proszę. ..


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 10 sty 2017, 15:37 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 12 paź 2015, 20:05
Posty: 49
Napisz co robisz po kolei. Robiłeś kalibrację? Może masz problem z kompasem (metalowe rzeczy dookoła), itp...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 10 sty 2017, 15:43 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 6115
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Dokładnie, napisz co i jak robisz. Jak uzbrajasz silniki?
Pojawiają się jakieś informacje na tel/tablecie?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 10 sty 2017, 15:51 
Offline

Rejestracja: niedziela 20 wrz 2015, 19:08
Posty: 230
Zacznijmy od tego:

Włożyłeś baterię ?

A tak na serio to musisz mieć jakieś komunikaty w aplikacji DJI-GO - one mówią co i jak.
Sory ale mi wygląda na to że nie czytałeś instrukcji, a bez tego nie radzę latać - są tacy co latali ale różne rzeczy mogą się później wydarzyć w powietrzu i będzie kolejny temat - rozwaliłem drona.
Zawsze masz filmiki - touriale w internecie co i jak robić. Wystarczy poszukac, ale pierwsze diagnoza z DJI -go

_________________
Phantom 3 Pro


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 10 sty 2017, 19:56 
Offline

Rejestracja: piątek 13 lut 2015, 22:55
Posty: 74
Wyjdź na dwór gdzie aplikacja poprosi Cię o kalibrację kompasu, poczekaj kilka minut aż będzie miał"zielony komunikat" i wystartuj.
W pomieszczeniach zamkniętych odpalenie silników- drążki w dół, i 45stopni do siebie.

_________________
DJI PHANTOM 3 STD
Heli V913
Heli Syma F3


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 10 sty 2017, 20:16 
Offline

Rejestracja: czwartek 05 sty 2017, 19:14
Posty: 21
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski


Przepraszam panowie moja wina wynika z tego że po wyjęciu Fantoma z pudełka nie da się go skalibrować w bloku na trzecim piętrze trzeba wyjść na dwór i wtedy zacząć działać może będzie to post dla potomnych którzy będą kombinować tak jak ja dzięki .pozdrawiam


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.