Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 16 sty 2017, 13:52


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
Post: piątek 09 gru 2016, 16:11 
Offline

Rejestracja: wtorek 25 wrz 2012, 19:25
Posty: 1274
Lokalizacja: Podkarpackie
Tylko mała demonstracja poweru, który kryje się w jednocalowym Sony przetworniku w P4Pro. Stopklatki z wideo.
Stary P4:
Obrazek
P4Pro z tymi samymi ustawieniami:
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 09 gru 2016, 16:52 
Offline

Rejestracja: niedziela 04 gru 2016, 11:02
Posty: 2
Tu jest próbka potwierdzająca to co napisałeś
Kolejno P4P , P4 ,P3A
Zdjęcie z P4P robione z trochę większej odległości
Obrazek
http://images81.fotosik.pl/224/233a1c4a6880ca38.jpg


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 09 gru 2016, 18:20 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 20 lip 2015, 16:02
Posty: 714
No to matulek "ucieszon" :-D
Na próbce Ivana widać mniejsze szumy (większa matryca?) P4P.Dynamika może być taka sama - (ustawienia dla P4 i P4P muszą być kapkę inne).
Oj matulek, masz fajne sprzęcicho. Ale nadal twierdzę: myśl o lepszym. Do filmowania i montażu masz pomyślunek i coś więcej....
Powtarzam się?Nie szkodzi.Niewykluczone, że nadal będę. :-)

_________________
"Moje zdanie w tym temacie nie odgrywa żadnej roli."
Pozdrawiam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 09 gru 2016, 18:54 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 5508
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Różnica kolosalna, co potwierdzają zdjęcia z p4p. Naprawdę, zacny gotowiec.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 09 gru 2016, 19:56 
Offline

Rejestracja: wtorek 25 wrz 2012, 19:25
Posty: 1274
Lokalizacja: Podkarpackie
http://www.stefanforster.com/photograph ... pro-review


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 10 gru 2016, 20:04 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 10 mar 2014, 17:23
Posty: 3
Lokalizacja: łódzkie


Ciekawy film o tym jak P4P radzi sobie z omijaniem przeszkód:

https://www.youtube.com/watch?v=7vlHOHQui-M


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 26 gru 2016, 07:18 
Offline

Rejestracja: wtorek 02 wrz 2014, 20:28
Posty: 78
Lokalizacja: szczytno
No ja też zakupiłem kolejnego latawca... który ma zastąpić PH3 ..
Wszystko pięknie i cacy z małym problemem .
Mam cały czas błąd kompasu . (soft zaktualizowany) i co ... temat uziemiony :(

_________________
http://www.e-movie.plTarot X6, P2, P3


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 26 gru 2016, 09:33 
Offline

Rejestracja: środa 31 lip 2013, 21:33
Posty: 107
Lokalizacja: Warszawa
Kalibrowałeś?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 26 gru 2016, 11:57 
Offline

Rejestracja: wtorek 02 wrz 2014, 20:28
Posty: 78
Lokalizacja: szczytno
NO raczej..
Nie widzi jednego :(
Disconnected

_________________
http://www.e-movie.plTarot X6, P2, P3


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 26 gru 2016, 12:45 
Offline

Rejestracja: środa 31 lip 2013, 21:33
Posty: 107
Lokalizacja: Warszawa
A nie próbujesz czasem startować z płyty żelbetowej (np. balkon), albo innego draństwa zawierającego stal?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 27 gru 2016, 09:14 
Offline

Rejestracja: wtorek 02 wrz 2014, 20:28
Posty: 78
Lokalizacja: szczytno
Nie nie.. naprawdę przerobiłem parę możliwości .
i to nie jest mój pierwszy latawiec..
Jednym z czterech obecnie posiadanych jest PH3a .

_________________
http://www.e-movie.plTarot X6, P2, P3


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 27 gru 2016, 10:09 
Offline

Rejestracja: środa 31 lip 2013, 21:33
Posty: 107
Lokalizacja: Warszawa
To chyba wysyłka do sklepu zostaje?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 06 sty 2017, 11:20 
Offline

Rejestracja: sobota 13 lut 2016, 08:13
Posty: 14
Lokalizacja: podkarpackie
Z czystej ciekawości - czy bateria od P4PRO pasuje do P4?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 07 sty 2017, 12:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 16 paź 2015, 16:48
Posty: 2007
Lokalizacja: Wejherowo


Tak


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

_________________
Moje zabawki: Syma X5SW ORANGE + TX MOD | Syma X8C MODDED | DJI F450 NaZa-GULL - RIP. | TBS Discovery NAZA-GuLL | DJI Phantom 3 ADV - SPRZEDANY | DJI Phantom 4 PRO
WWW/BLOG: www.matulekpl.com | Kanał YouTube: Youtube | Foto: Flickr


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 13 sty 2017, 16:30 
Offline

Rejestracja: sobota 23 sty 2016, 15:02
Posty: 106


Ciekawe czy da się w zwykłym phantomie 4 zamontować kamerę od phantom 4 pro. Ciekawe jak różni się wnętrze modelu..


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.