Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 14 lis 2018, 08:29


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 607 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następna
Autor Wiadomość
Post: sobota 17 mar 2018, 09:24 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 8721
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Dzięki, poczytałem trochę i jak na razie z tą wersją dji go działa całkiem ok
Jaką wziąłeś wersję?

_________________
Mój kanał na YT


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 17 mar 2018, 09:31 
Offline

Rejestracja: sobota 21 sty 2017, 09:47
Posty: 87
Lokalizacja: Lublin
Wersję 32GB, z wejściem na karty sim. Akurat takiego mój przyjaciel miał na sprzedaż.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 17 mar 2018, 10:21 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 8721
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Ok, dzięki, to będę szukał czegoś dla siebie.
Pozdrawiam.

_________________
Mój kanał na YT


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 25 mar 2018, 19:14 
Offline

Rejestracja: niedziela 21 lut 2016, 12:57
Posty: 3
Witam
Planuje zakup nowego telefonu by moc mieć dobry podglad z DJI 3 Standard , obecnie mi laguje
Mógłby ktoś mi przedstawić minimalne i zalecane wymagania procesora i ramu ?
Nmg nigdzie na strone DJI znalezc takiej inf


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 27 mar 2018, 17:13 
Offline

Rejestracja: sobota 21 sty 2017, 09:47
Posty: 87
Lokalizacja: Lublin
Co do P3S, kiedy go miałem to apka działała mi na spokojnie na LG G2 Mini(1gb ramu, procesor: 4x 1.2GHz). W LINKU mała ściąga. Masz 2 sekcje, iOS'y i urządzenia z androidem.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 16 kwie 2018, 15:35 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 24 mar 2014, 01:07
Posty: 22
Lokalizacja: Toruń
Przyszedł do mnie zamówiony w GearBest Lenovo Tab 3 8 Plus (octwa 2 GHz, 3GB RAM) działa wspaniale z P3P. W kwocie 400 zł uważam, że nie ma nic lepszego.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 17 maja 2018, 20:51 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 26 gru 2016, 23:44
Posty: 12
Lokalizacja: Głogów
Witam mam problem z moim Ph4 po zrobieniu aktualizacji drona, i dji go4 do najnowszej wersji bardzo mi laguje obraz podczas lotu tel iphone 5s co zrobić cofnąć aktualizacje dji?? Jeśli tak to jak to zrobić ??


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 17 maja 2018, 20:52 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 8721
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Przez asystenta na kompie

Swoją drogą, podziwiam, że latasz p4 na 5s.. Chwilę polatałem smarkiem i od razu kupiłem ipad mini 2, bo nie dało się latać na tak małym ekraniku..

_________________
Mój kanał na YT


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 17 maja 2018, 21:39 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 26 gru 2016, 23:44
Posty: 12
Lokalizacja: Głogów
Tak wyszło, że latam hehe myślisz, że na http://allegro.pl/tablet-apple-ipad-2-a ... 80750.html da rade ?? czy też będą logi?? Jakiego asystenta :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 17 maja 2018, 21:43 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 8721
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Nie, ipad 2 nie wyrobi wg producenta.
Ale mini 2 już tak

https://www.phantomhelp.com/Tips/best-t ... d-daily.18 coś wybierz.

Może masz tel zaśmiecony i mało pamięci o dlatego laguje? Chyba, że faktycznie jakaś lewa aktualizacja/wersja, jak na poprzedniej chodziło dobrze.

Asystenta 2 dji, zainstaluj i zrobisz downgrade
Resztę znajdziesz w sieci.

_________________
Mój kanał na YT


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 02 cze 2018, 16:37 
Offline

Rejestracja: piątek 02 paź 2015, 14:05
Posty: 31
Witajcie, nie wiem czy w dobrym dziale, ale proszę o poradę. Stałem się właśnie posiadaczem Phantom 3 SE. Udało mi się zainstalować program DJI i nawet aktywować już drona (mam aktywny przycisk Kamera). Niestety po wejściu brak jest obrazu i jakichkolwiek danych przekazywanych z dona... Procedurę łączenia robię tak jak pisze instrukcja. Włączam aparaturę, włączam drona. Jak się sparuje to łącze tel z wifi aparatury i uruchamiam DJI Go. Macie jakieś pomysły, co może być nie tak?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 04 cze 2018, 11:16 
Offline

Rejestracja: wtorek 13 lut 2018, 21:27
Posty: 14
Spróbuj zmienić kolejność: najpierw włącz komórkę potem RC, następnie uruchom na komórce aplikacji DJI i dopiero włącz drona.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 07 cze 2018, 18:29 
Offline

Rejestracja: piątek 02 paź 2015, 14:05
Posty: 31
Dla wiedzy innych. Wystarczyło wyłączyć dane pakietowe :-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 12 sie 2018, 13:08 
Offline

Rejestracja: środa 09 mar 2016, 08:55
Posty: 46
Mam problem z Litchi:(
Litchi 4.7.g wgrany na Medion P8912. Uruchamia się normalnie, ale kiedy połączy się z Phantom 3 zaraz aplikacja się zamyka:(


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 15 sie 2018, 14:07 
Offline

Rejestracja: wtorek 26 gru 2017, 18:43
Posty: 43
Jak w Phantom 3 standard odbywa się transmisja obrazu?

Czy obraz jest wysylany analogowo na częstotliwości 2,4ghz, odbiera go analogowy odbiornik w aparaturze i dopiero idzie to na smartfon przez wifi którego hostem jest aparatura, czy tez jest to tylko link wifi bezpośrednio z kamery drona ?

Chodzi o to czy smartfon łączy się przez wifi z dronem czy z aparaturą?

Bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić by wifi w smartfonie miało 500m zasięgu.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 607 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.