Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 18 gru 2018, 16:40


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa 20 cze 2018, 10:26 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 05 cze 2015, 13:30
Posty: 515
Lokalizacja: Warszawa
Czesc,

czy sa jakies ledy ze "zintegrowanym" sterownikiem ktore dzialalyby w trybie stroboskopowym out-of-the-box ze tak powiem?
szukalem troche ale wiekszosc to juz projekty z jakims uC podlaczanym pod aparature etc.
bede wdzieczny za link/info


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 20 cze 2018, 10:35 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6690
Lokalizacja: Polska
Chociazby https://www.time4rc.com/led-strobes


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 21 cze 2018, 08:49 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 05 cze 2015, 13:30
Posty: 515
Lokalizacja: Warszawa
Dzieki za info.
Cena dosc wysoka, juz rozumiem czemu ludzie robia to sami :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 21 cze 2018, 09:00 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 11975
Lokalizacja: Mikoszewo
Chyba że pasują ci takie zupełnie niewielkie...
http://allegro.pl/diody-led-niebieskie- ... 99415.html

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 21 cze 2018, 09:02 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 gru 2014, 16:42
Posty: 527
Lokalizacja: Kazimierz Dolny
To już lepiej by było dać ws2812b i podłączyć do fc :-P

_________________
Hangar: De Stik x2.5
Suweren
Fristajlo (w bliskich planach)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 21 cze 2018, 09:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 05 cze 2015, 13:30
Posty: 515
Lokalizacja: Warszawa
Majk99 pisze:
To już lepiej by było dać ws2812b i podłączyć do fc :-P

A mam nawet "z metra" tylko chcialem dac pod odczepiane skrzydla a nie chce ciagnac kolejnych 3 kabelkow ale widze temat nieunikniony :-P


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 21 cze 2018, 10:27 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 11975
Lokalizacja: Mikoszewo
Dwa kable i tak musisz pociągnąć :mrgreen: więc jak chcesz coś prostego to polecam ten: viewtopic.php?f=5&p=366716
Nic nie trzeba programować, nic nie trzeba ustawiać. podpinasz tylko LEDy i zasilanie.

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 21 cze 2018, 15:36 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6690
Lokalizacja: Polska
MorF pisze:
Cena dosc wysoka

Chcesz tanio, kup u Chinczyka
https://pl.aliexpress.com/item/1pcs-Xen ... 65049.html


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.