Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest sobota 25 maja 2019, 20:42


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Post: wtorek 07 maja 2019, 14:32 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 lip 2010, 17:27
Posty: 64
Moze ktoś ma gdzieś na składzie bo nie wiem jakiej wartości sa oporniki które niefortunnie wylutowalem. Obrazek

Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 07 maja 2019, 14:41 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 7135
Lokalizacja: Polska
Ktore konkretnie bo niewiele widac na tym zdjeciu?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 07 maja 2019, 14:49 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 lip 2010, 17:27
Posty: 64
pawelsky pisze:
Ktore konkretnie bo niewiele widac na tym zdjeciu?
obok palca ad procesora na lewo sa w szeregu 3 oporniki dwa sa wlutowane jednego brak, wie ktoś jaka to wielkość ?


9d6121ec367f22b2b450db8d115426b0.jpg
9d6121ec367f22b2b450db8d115426b0.jpg [ 130.8 KiB | Przeglądany 237 razy ]
Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 07 maja 2019, 19:08 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 7135
Lokalizacja: Polska
1.5k


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 07 maja 2019, 19:10 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 lip 2010, 17:27
Posty: 64
pawelsky pisze:
1.5k
A te dwa obok? Wylutowalem tam wlasnie 1.5 k i nie dziala, male to trudno się kładzie

Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 07 maja 2019, 19:49 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 7135
Lokalizacja: Polska
Marek_Spy pisze:
A te dwa obok? Wylutowalem tam wlasnie 1.5 k i nie dziala, male to trudno się kładzie

No to ktore w koncu wylutowales, bo zaczynam sie gubic?

Kolejno patrzac od lewej 27R, 27R, 1k5


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 07 maja 2019, 20:25 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 lip 2010, 17:27
Posty: 64
Licząc od procesora to pierwszy i drugi odpadł jeden się znalazł i przylutowalem jako drugi a pierwszego nie ma, piszesz ze ma 1.5 k jak dobrze zrozumialem. OK o to mi chodziło

Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 09 maja 2019, 13:33 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 lip 2010, 17:27
Posty: 64
Udało się, dzieki :-D :-D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.