Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 25 cze 2018, 05:19


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa 19 lip 2017, 22:04 
Offline

Rejestracja: niedziela 12 cze 2016, 22:01
Posty: 16
Lokalizacja: Polska
Witam, konfiguracja taka jak w temacie

Problem mam z kanałem elevatora
Obojętnie który drążek z aparatury bym przypisal do tego kanału asystent nazy pokazuje wychylenie drążka w prawo na 100 procent a w lewo na 1/4 skali

Kalibracje robiłem wielokrotnie po stronie aparatury i samego asystenta... Zero efektu. Ktoś zna ten problem?


Temat do zamknięcia, samo się naprawiło. Chyba że wpływ miało doładowanie baterii w nadajniku ale 11v (tyle było przed ładowaniem) chyba nie powinno wpływać na pracę


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.