Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest niedziela 21 sty 2018, 03:49

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: czwartek 06 lip 2017, 18:46 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 17 kwie 2010, 21:14
Posty: 296
Lokalizacja: Kraków,Nowy Targ
Witam
mam problem na dji go 4 nie wyświetlane są błędy a niestety nie ma widoku z kamery
tzn aplikacja działa normalnie niestety czarny ekran w tle
czy możliwe że tablet jest za słaby ? samsung t310 obsługuje rozdzielczość 1280 x 800

_________________
pozdrawiam
Tomek
-------------------------------------

fpv to bardzo ciężka i kosztowna choroba jak miło być zarażonym


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 15 lis 2017, 18:54 
Offline

Rejestracja: środa 14 cze 2017, 07:22
Posty: 43


Łączysz tablet poprzez USB czy WiFi?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 15 lis 2017, 19:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 17 kwie 2010, 21:14
Posty: 296
Lokalizacja: Kraków,Nowy Targ
problem rozwiązany za słaby tablet :) , na ipad air 2 nic sie nie tnie i wsio śmiga Pzdr

_________________
pozdrawiam
Tomek
-------------------------------------

fpv to bardzo ciężka i kosztowna choroba jak miło być zarażonym


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 15 lis 2017, 19:23 
Offline

Rejestracja: środa 14 cze 2017, 07:22
Posty: 43


To super że udało Ci się rozwiązać problem.
Pozdro


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 15 lis 2017, 20:57 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 20 lip 2015, 16:02
Posty: 1101
joseph pisze:
Łączysz tablet poprzez USB czy WiFi?

Phantoma 4 mam już...ponad rok i dopiero teraz dowiaduję się, że mogę go połączyć z tabletem przez WiFi :shock:
Powiedz jak mam to zrobić :roll:

_________________
Pozdrawiam. :), :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 15 lis 2017, 21:34 
Offline

Rejestracja: środa 14 cze 2017, 07:22
Posty: 43


Jagoda pisze:
joseph pisze:
Łączysz tablet poprzez USB czy WiFi?

Phantoma 4 mam już...ponad rok i dopiero teraz dowiaduję się, że mogę go połączyć z tabletem przez WiFi :shock:
Powiedz jak mam to zrobić :roll:


Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Faktycznie ph 4 nie ma możliwości podłączyć po wifi.
Mój błąd :/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.