Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest niedziela 22 lip 2018, 13:05


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Post: piątek 16 sty 2015, 21:49 
Offline

Rejestracja: środa 20 lis 2013, 20:47
Posty: 71
Lokalizacja: Tychy
dzięki ! :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela 18 sty 2015, 22:41 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 14 lut 2013, 23:12
Posty: 810
Lokalizacja: Warszawa
Dwa pytania.

1. Nie macie problemu ze sterowaniem gazem? W V2 mam wrażenie, że jest inaczej/
Jakby naza jeszcze bardziej "zamulona"

2. Zmienialiście GAINty po zmianie softu na V2? Jak nie to czy jest różnica bez zmiany?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 21 sty 2015, 13:56 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 04 mar 2013, 09:58
Posty: 125
Lokalizacja: Warszawa
czy można prosić o jakiś manual i konieczny "pliczek" do aktualizacji?
Z góry dzięki
cosin@wp.pl
Pozdrawiam
"cosin"

_________________
Bixler 1400
Turnigy 9XR
Tarot FY690S
http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=17045


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 21 sty 2015, 14:14 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3162
Lokalizacja: Olsztyn
cosin pisze:
czy można prosić o jakiś manual i konieczny "pliczek" do aktualizacji?
Z góry dzięki
cosin@wp.pl
Pozdrawiam
"cosin"


W czwartym poście tego tematu znajdziesz co potrzeba, wystarczyło ten temat przelecieć nie czytać dogłębnie ... Czego więcej chcesz ?

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 21 sty 2015, 14:23 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 04 mar 2013, 09:58
Posty: 125
Lokalizacja: Warszawa
znam tą stronę - nie pytałbym gdybym mógł pobrać "paczkę" tam zawartą, ale się nie da. Więc pytam osób, które już zapgrejdowały o konieczne pliki :)
Manual znalazłem na YT.

_________________
Bixler 1400
Turnigy 9XR
Tarot FY690S
http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=17045


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 21 sty 2015, 14:49 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3162
Lokalizacja: Olsztyn
Dziwne, przed chwilą sprawdziłem na trzech różnych komputerach z trzema różnymi systemami operacyjnymi i bez problemu da się pobrać plik służący do upgrade nazy...

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 21 sty 2015, 14:51 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 04 mar 2013, 09:58
Posty: 125
Lokalizacja: Warszawa
u mnie przy próbie pobrania
"Połączenie z naza-upgrade.com zostało przerwane."

Spróbuję później z innej sieci

_________________
Bixler 1400
Turnigy 9XR
Tarot FY690S
http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=17045


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 21 sty 2015, 19:19 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 02 lip 2012, 09:48
Posty: 345
Lokalizacja: Zielonka/Warszawa
A pobrałeś aktualnego asystenta do LITE, czy korzystasz z pobranego dawniej ?

_________________
Radek Piotrowski


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 21 sty 2015, 19:23 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 04 mar 2013, 09:58
Posty: 125
Lokalizacja: Warszawa
Jeżeli mnie pytasz, to czekam na dostarczenie FC. Kilka dni temu zamówiłem dopiero.

_________________
Bixler 1400
Turnigy 9XR
Tarot FY690S
http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=17045


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 21 sty 2015, 21:54 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 04 mar 2013, 09:58
Posty: 125
Lokalizacja: Warszawa
udało się pobrać :)

_________________
Bixler 1400
Turnigy 9XR
Tarot FY690S
http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=17045


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 22 sty 2015, 23:27 
Offline

Rejestracja: środa 20 lis 2013, 20:47
Posty: 71
Lokalizacja: Tychy
Potwierdzam, nie mam jeszcze nazy ale pliki wszystkie pobrać można :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 lut 2015, 21:19 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 01 lut 2015, 21:04
Posty: 1
Witam!
Potwierdzam, można wszystko co potrzebne do upgrade'u ściągnąć z podanej wcześniej strony.
Od kilku tygodni siłowałem się z ustawieniami mojej Nazy Lite i generalnie bez większych sukcesów. Quad raz latał w miarę poprawnie by na drugi dzień wariować w locie aż do niespodziewanych kretów. Starty zawsze były niestabilne, trzeba było startować na pełnym gazie żeby nie fiknął koziołka..
Dzisiaj odważyłem się na upgrade mojej Lite do wersji V2 ... i mam zupełnie inną maszynę!
Starty jak po sznurku, łagodnie do góry. Stabilnie utrzymuje pozycję, wysokość i kierunek lotu. Dzisiaj po raz pierwszy nie wymieniałam śmigieł po lotach :) Gainy mam ustawione defaultowe.
Polecam wszystkim posiadaczom Nazy Lite upgrade do wersji V2.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 lut 2015, 23:04 
Offline

Rejestracja: środa 28 sty 2015, 10:38
Posty: 2
Lokalizacja: Garwolin
Panowie jest trochę lipa po pobraniu i zainstalowaniu działa po podpięciu sprzętu widzi a nie aktualizuje na dwóch kompach próba i to samo a u kumpla za pierwszym razem i poszło wszystko.
Ale teraz jest problem bo naza zgłupiała doszczętnie i phantom 1 robi co chce w trybie GPS
a w manualu ciężko zapanować a jak się troszkę odleci to to samo co w trybie GPS totalna głupawka
I teraz to nie wiem czy ja coś zepsułem czy oprogramowanie jest lipne bo przed aktualizacją było spoko


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 lut 2015, 23:08 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6204
Lokalizacja: Polska
pietia pisze:
Panowie jest trochę lipa po pobraniu i zainstalowaniu działa po podpięciu sprzętu widzi a nie aktualizuje na dwóch kompach próba i to samo a u kumpla za pierwszym razem i poszło wszystko.
Ale teraz jest problem bo naza zgłupiała doszczętnie i phantom 1 robi co chce w trybie GPS
a w manualu ciężko zapanować a jak się troszkę odleci to to samo co w trybie GPS totalna głupawka
I teraz to nie wiem czy ja coś zepsułem czy oprogramowanie jest lipne bo przed aktualizacją było spoko


Phantom 1? Przeciez w Phantomie 1 nie ma Nazy Lite. Co Ty wlasciwie upgradeowales?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 lut 2015, 23:45 
Offline

Rejestracja: niedziela 31 sie 2014, 21:16
Posty: 113
Lokalizacja: Wrocław
jak to nie ma? http://pokazywarka.pl/wd6f3z/
Chociaż kupiłem używańca więc wszystkiego mogę się spodziewać... :-?

_________________
Pozdrawiam
Tomek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.