Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest sobota 19 sie 2017, 23:24


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 337 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
Post: czwartek 25 gru 2014, 10:57 
Offline

Rejestracja: sobota 22 lut 2014, 18:54
Posty: 97
Lokalizacja: Nidzica , Szczytno
Czy ktoś może jest w temacie aktulizacji nazy m lite na v2?? Mam problem po zainstalowaniu serwera i włączenia asystenta nazy m lite w zakładce do aktualizacji mimo wszystko wywala soft m lita a nie V2. Mam najnowszego m lite z oddzielną diodą. Prosze o pomoc jeśli ktoś zmienił już soft

_________________
adams007


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 10:58 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 16 lip 2013, 22:29
Posty: 686
Lokalizacja: Kraków
nie da się zaktualizować


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 11:02 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 13:53
Posty: 5746
Lokalizacja: Wrocław
L.mArK pisze:
nie da się zaktualizować

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2302541


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 11:15 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Posty: 4016
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
L.mArK pisze:
nie da się zaktualizować

NAZA-m lite to v2 upgrade :-P

_________________
Pozdrawiam, Artur
Mam DJI PH1... oraz PH3 Advanced... Przepraszam :oops:
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 13:34 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 2900
Lokalizacja: Olsztyn
No właśnie, sam jestem ciekawy jak działa m-lite po aktualizacji do v2

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 13:44 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 23 lut 2014, 11:53
Posty: 1844
Lokalizacja: Poznań
Znajomy kupił Phantoma 1 jednego z pierwszych trochę zniszczonego i niechcącego latać,
podłączyłem mu Assistenta V2 połknął co miał połknąć i lata jak marzenie.

_________________
Wszystko co lata, jeździ, pływa no i ... kobieta.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 13:59 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 2900
Lokalizacja: Olsztyn
Pieth, tyle że P1 nigdy fabrycznie nie miał instalowanej nazy m-lite.

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 17:26 
Offline

Rejestracja: sobota 22 lut 2014, 18:54
Posty: 97
Lokalizacja: Nidzica , Szczytno
A czy ktoś po za google robił wgranie softu , bo akurat rc forum całe przeglądałem i postępuje jak na filmach z tym że naza asistant nie widzi softu od v2 , a server z softem podnosi się. A zadałem pytanie bo nigdzie indziej nie znalazłem odpowiedzi.

_________________
adams007


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 18:43 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 23 lut 2014, 11:53
Posty: 1844
Lokalizacja: Poznań
PiotrSz pisze:
Pieth, tyle że P1 nigdy fabrycznie nie miał instalowanej nazy m-lite.


Właśnie, to co w nim mieszka skoro Assistant lite go nie widzi a V2 tak?

_________________
Wszystko co lata, jeździ, pływa no i ... kobieta.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 19:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 2900
Lokalizacja: Olsztyn
W pierwszych P1 instalowana była naza V1 i tak się zastanawiam nad tym co mówisz o wgraniu softu od V2. Chyba że jest to P1 w wersji 1.1.1 bo tam fabrycznie była instalowana naza V2

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 20:06 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 5280
Lokalizacja: Polska
adams00700 pisze:
postępuje jak na filmach


Uruchamiasz jako administrator?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 20:49 
Offline

Rejestracja: sobota 22 lut 2014, 18:54
Posty: 97
Lokalizacja: Nidzica , Szczytno
tak uruchamiam jako administrator ale w asystencie mam cały czas aktualizację m lita a nie wyświetla mi się v2

_________________
adams007


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek 25 gru 2014, 21:27 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 5280
Lokalizacja: Polska
adams00700 pisze:
tak uruchamiam jako administrator ale w asystencie mam cały czas aktualizację m lita a nie wyświetla mi się v2


Nawet jak klikniesz na ten update i zrobisz refresh?

Jesli tak to sprawdz czy plik hosts nie jest read only badz chroniony przez jakis antyvirus.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela 28 gru 2014, 22:04 
Offline

Rejestracja: sobota 22 lut 2014, 18:54
Posty: 97
Lokalizacja: Nidzica , Szczytno
sukces naza m lite działa jako v2 :)

_________________
adams007


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela 28 gru 2014, 22:07 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 13:53
Posty: 5746
Lokalizacja: Wrocław
wszystkie funkcje Ci działają? Możesz też ustawić okto (w lite było max hexa)?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 337 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.