Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest czwartek 20 wrz 2018, 18:14


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Post: niedziela 13 wrz 2015, 07:51 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 04 kwie 2012, 17:24
Posty: 2089
Lokalizacja: Skoczów,Bielsko
Walczę juz od rana cc3d ustawiony na ppm odbiornik eleres mini.

I cisza. Ktoś coś wie w czym może być problem.

_________________
[b]"Tylko życie poświęcone innym, warte jest przeżycia"[/b]


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 13 wrz 2015, 08:07 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 02 lis 2014, 10:30
Posty: 1043
Lokalizacja: Gliwice
Używasz CF? Bo tam ppm jest pod innym kanałem niż w OP

_________________
PistonRC Blog
PistonRC YouTube


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 13 wrz 2015, 08:15 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 04 kwie 2012, 17:24
Posty: 2089
Lokalizacja: Skoczów,Bielsko
A spróbuję właśnie wgrac cf;)
I zobaczę, a pod którym kanałem jest w cf?

_________________
[b]"Tylko życie poświęcone innym, warte jest przeżycia"[/b]


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 13 wrz 2015, 08:50 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 02 lis 2014, 10:30
Posty: 1043
Lokalizacja: Gliwice
Pod 3. https://github.com/cleanflight/cleanfli ... %20CC3D.md

_________________
PistonRC Blog
PistonRC YouTube


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 14 wrz 2015, 05:32 
Offline

Rejestracja: czwartek 10 lip 2014, 18:33
Posty: 10
Lokalizacja: Wroclaw
ReMo pisze:
Walczę juz od rana cc3d ustawiony na ppm odbiornik eleres mini.

I cisza. Ktoś coś wie w czym może być problem.

Sygnał ppm jest na 3 pinie.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 21 mar 2016, 12:18 
Offline

Rejestracja: czwartek 07 mar 2013, 08:55
Posty: 98
Lokalizacja: Tczew
A na którym pinie jest sygnał PPM w OP?

_________________
pozdrawiam
Grzegorz


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 21 mar 2016, 12:23 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 23 gru 2014, 10:49
Posty: 127
Lokalizacja: Krakuszowice k. Gdowa
gumisb pisze:
Sygnał ppm jest na 3 pinie.


Polecam spróbować 8 jednak :) Ja wgrałem betaflight (bazujący na cleanflight) i okazało się, ze jest błąd w dokumentacji. Spędziłem kilka godzin próbując na 3 pinie a na 8 zadziałało od razu :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.