Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest czwartek 12 gru 2019, 14:04


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
Post: środa 07 paź 2015, 19:03 
Offline

Rejestracja: piątek 31 lip 2015, 20:09
Posty: 272
W sumie nie mam już żadnych pomysłów


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 07 paź 2015, 19:30 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 18 kwie 2015, 12:16
Posty: 311
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski
A zbindowałeś dobrze ap z odbiornikiem... a jeśli wykrywa z innego drążka choć widzę że chyba nie, to wystarczy pozamieniać kanały w odbiorniku...

_________________
copter 210
kanał YouTube


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 07 paź 2015, 22:41 
Offline

Rejestracja: piątek 31 lip 2015, 20:09
Posty: 272
Zbudowane jest a te kanały.. Mam zmieniać kabelki na czuja?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 paź 2015, 06:16 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 18 kwie 2015, 12:16
Posty: 311
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski
Tak, dokładnie...

_________________
copter 210
kanał YouTube


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 paź 2015, 09:26 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 04 paź 2010, 15:29
Posty: 810
Lokalizacja: IRL
@ bialy Kanały 2,3,4,5, masz na opak. Jeżeli twój odbiornik to- park fly fs-ia6 (tak wnioskuje z wideo), to kabelki powinny być po drugiej stronie tam gdzie jest "s", a masz podpięte do "-". Nie zmieniaj kanału 1 bo jest ok.

_________________
Grzegorz


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 paź 2015, 16:28 
Offline

Rejestracja: piątek 31 lip 2015, 20:09
Posty: 272
Dziękuję bardzo qlf Udało się :). Jednak mam teraz problem z moim fc a mianowicie w programie openpilota kiedy przechylam quadro w lewą stronę na żyroskopie w programie jest pokazane jakbym przechylał go w prawo ;/ Jak to naprawić ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 08 paź 2015, 18:16 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 04 kwie 2012, 17:24
Posty: 2120
Lokalizacja: Skoczów,Bielsko
Patrzysz na sztuczny horyzont, czyli jest ok.

_________________
[b]"Tylko życie poświęcone innym, warte jest przeżycia"[/b]


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 11 lut 2016, 15:53 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 01 kwie 2015, 16:25
Posty: 4
Gdyby ktoś bawił się kodem do OpenPilot CC3D lub Naze32 Flip32 Flight Controller With 32-bit STM32, mam prośbę o przesłanie fragmentu kodu który realizuje PID-a oraz default-owych ustawień P,I,D i informacji o czasie. Co ile ms procesor wykonuje ten kod.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.