Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest sobota 27 maja 2017, 10:58


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: sobota 12 gru 2015, 14:31 
Offline

Rejestracja: piątek 17 lut 2012, 13:51
Posty: 59
Lokalizacja: Nowy Sącz
cześć,
kupiłem ostatnio tor video boscam TR/RC 832. wcześniej używałem fox 100mW ale jego zasię był bardzo słaby.
Chciałbym poprawnie zamontować nowy nadajnik. Czy Ktoś już ma doświadczenie z podobnym zestawem? Fox był podpięty na trzech kablach: zasilanie, masa, sygnał. Boscam ma pięć wejść więc jak sobie z tym poradzić?
to jest podpięty FOX,kable po prawej stronie wtyku z napisem TV
[img]https://picasaweb.google.com/114912269608337301274/Sprzet#6227385655557874322[/img]

a to jest nadajnik boscam
[img]https://picasaweb.google.com/114912269608337301274/Sprzet#6227384749651900402[/img]

Jeszcze mam pytania odnośnie polaryzacji zasilania odbiornika, oraz czy trój polowym jack'iem 2,5 wyślę obraz do monitora?
dzięki!

nie jestem pewien czy zdjęcia są widoczne. link do galerii:
https://picasaweb.google.com/114912269608337301274/Sprzet#


Ostatnio zmieniony czwartek 17 gru 2015, 06:37 przez buczo, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 15 gru 2015, 08:47 
Offline

Rejestracja: piątek 17 lut 2012, 13:51
Posty: 59
Lokalizacja: Nowy Sącz
Naprawdę nikt nic nie doradzi?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 15 gru 2015, 09:09 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 08 lis 2010, 10:28
Posty: 479
Lokalizacja: Tomaszów Maz.
Z całym szacunkiem ale wklej poprawnie obrazki albo podaj prawidłowy link do galerii. Może wówczas ktoś pomoże.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 17 gru 2015, 07:43 
Offline

Rejestracja: piątek 17 lut 2012, 13:51
Posty: 59
Lokalizacja: Nowy Sącz
OK. powinno już działać!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 17 gru 2015, 08:40 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 02 lut 2010, 14:16
Posty: 2887
Lokalizacja: Warszawa
Dodatkowe wyjścia w nadajniku mogą być do bezpośredniego podłączenia i zasilenia kamery, ale z powodu braku poprawnych zdjęć są to tylko domysły :-/
Nie wiem, czy picasa oferuje wklejanie na forum :roll: Zdjęć nadal nie widać :-P


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 08 sty 2016, 11:12 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 6554
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Załóż konto na google +

_________________
Mój kanał na YT


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.