Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest sobota 25 mar 2017, 22:45


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: czwartek 19 mar 2015, 22:21 
Offline

Rejestracja: środa 04 lut 2015, 08:08
Posty: 5
Witam,
Zakupilem LANC-Ctrl V1.1 + Multi adapter posiadam kamere Sony HDR-CX730 oraz octocopter XL wszystko podlaczylem zgodnie z instrukcja
dioda od LANC Ctrl ciagle szybko miga i nie widzi kamery :( Probowalem tez na innych kamerach Sony i nic.
LANC-Ctrl jest podlaczony do "Servo3" i "Servo4" we FlightCtrl zgodnie z instrukcja

http://wiki.mikrokopter.de/en/LancCtrl_ ... ed_Cameras

Czy ktos spotkal sie z podobnymi problemami / ?

Mysle o odeslaniu LANC Ctrl bo chyba jest niesprawny.//

Prosze o pomoc i sugestie


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.