Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest czwartek 28 maja 2020, 12:59

Strefa czasowa UTC+1godz.


Regulamin forum


Kliknij, aby zapoznać się z regulaminem



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
Post: sobota 16 maja 2020, 17:28 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 sty 2015, 19:17
Posty: 589
Lokalizacja: Częstochowa
Widział ktoś to na oczy kiedyś ? ma może program do konfiguracji tego ?

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 16 maja 2020, 17:34 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8295
Lokalizacja: Polska
Tak, to OEMowa DJI Naza


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 maja 2020, 09:48 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 sty 2015, 19:17
Posty: 589
Lokalizacja: Częstochowa
Oprogramowanie od nazy pociągnie to ? Na YT widziałem jak jakimś ST assistant programują


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 maja 2020, 09:50 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8295
Lokalizacja: Polska
https://xcopter.com/manual/bumblebee/Bumblebee_F450.zip


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 maja 2020, 12:12 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 sty 2015, 19:17
Posty: 589
Lokalizacja: Częstochowa
a ja tyle tego szukałem :P Dzięki wielkie !

Mało tych opcji do ustawiania w sumie :P brak trybów lotu, barometru, pid itp :P


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 maja 2020, 12:20 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8295
Lokalizacja: Polska
jumpertomek pisze:
Mało tych opcji do ustawiania w sumie :P

Bo to tani OEM, chcesz wiecej, kupe pelna Naze.

jumpertomek pisze:
brak trybów lotu

Jak brak, masz Atti, Manual i failsafe. Bez modulu GPSu wiecej nie uzyskasz.

jumpertomek pisze:
barometru

Po czym wnosisz ze brak barometru?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 maja 2020, 12:39 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 sty 2015, 19:17
Posty: 589
Lokalizacja: Częstochowa
Nie widziałem ustawień od niego tam i dziwnie się ustawia atti mode :p ale dobra, widzę że gps nie da się podłączyć, rzeczywiście nazę trzeba by było kupić :P

https://allegro.pl/oferta/dji-phantom-2 ... 9274969877

coś tanio. fejk jakiś ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 maja 2020, 12:52 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8295
Lokalizacja: Polska
jumpertomek pisze:
Nie widziałem ustawień od niego tam

W standardowej Nazie tez nie bylo ustawien barometru, wiec nie bardzo wiem co bys chcial zobaczyc

jumpertomek pisze:
i dziwnie się ustawia atti mode

Tak samo jak w normalnej Nazie, nie widze tam nic dziwnego

jumpertomek pisze:
coś tanio. fejk jakiś ?

W miare standardowa cena dla kontrolerow Phantomowych


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 maja 2020, 12:57 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 sty 2015, 19:17
Posty: 589
Lokalizacja: Częstochowa
Dzięki za info.
Wiesz może czy zadziałałby z tym ? https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-dron ... Bkoya.html
Wyrzucić tego bumblebee, dać tego z allegro i dokupić GPS Ma to rację bytu ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 maja 2020, 13:19 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8295
Lokalizacja: Polska
jumpertomek pisze:
Wiesz może czy zadziałałby z tym ?

Nie wiem, opis jest w stylu: sprzedam samochod, ma silnik, kola sprawne, malo jedzony.

jumpertomek pisze:
Wyrzucić tego bumblebee, dać tego z allegro i dokupić GPS Ma to rację bytu ?

Jesli oczekujesz prowadzenia za raczke to wybrales niewlasciwy adres. Na temat Nazy w internecie sa setki artykulow zarowno na tym forum jak i poza nim - wez sie za czytanie...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 maja 2020, 13:23 
Offline

Rejestracja: czwartek 15 sty 2015, 19:17
Posty: 589
Lokalizacja: Częstochowa
Nie chodzi mi o oprowadzenie za rękę. Po prostu czy to może zadziałać. Z konfiguracją dam sobie radę, bo jak piszesz dużo poradników jest.

Dzięki za poświęcony czas i że znalazłeś to oprogramowanie :) daj nr konta na pw to wyślę Ci na jakieś piwo :P


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 maja 2020, 13:29 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8295
Lokalizacja: Polska
jumpertomek pisze:
daj nr konta na pw to wyślę Ci na jakieś piwo :P

Dzieki, ale nie jestem tutaj dla gratyfikacji.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.